Store opgraderinger til ny MG4 Electric (2024)

En ny udgave af den populære elbil MG4 Electric er lige på trapperne, og der forventes store opgraderinger til den. Læs rygterne om ny MG4 Electric.

Store opgraderinger til ny MG4 Electric (2024)

MG4 Electric er en af de elbiler fra Kina, som de flere af de store europæiske og amerikanske elbilproducenter har svært ved at hamle op med – den er billig og man får ekstremt meget elbil og udstyr for pengene. Den er nu på vej i en opgraderet 2024-udgave.

Se også: Priser, bedømmelse og sammenligning af elbiler

Ny MG4 Electric får indvendige forbedringer

MG4 Electric kom som noget af et chok for de fleste veletablerede bilproducenter, da den blev introduceret i Europa i juli 2022. Siden da har bilproducenter som Volkswagen, Renault, Cupra og flere andre forsøgt at konkurrere mod den.

Det hjalp ikke konkurrenterne, da MG sidste år introducerede en MG4 Long Range med 520 km rækkevidde med en pris fra under 300.000 kr. og en MG4 Xpower med hele 435 hk / 320 kW og et drejningsmoment på op til 600 Nm – også til under 300.000 kr.

I mellemtiden har konkurrenterne dog opnået både mere konkurrencedygtige produkter og forbedrede elbiler. For eksempel har Volkswagen netop opdateret deres ID.3 med nyt infotainmentsystem og sænket prisen gevaldigt.

Se også: Priser og tilbud på privatleasing af MG4 Electric

Spørgsmålet er, hvor længe konkurrenterne kan være med, for en ny udgave af MG4 er lige på trapperne.

Det udvendige design er der ikke pillet ved meget ved. Den nye MG4 får nye 18 tommer fælge, men ellers er designet det samme.

Derimod skal man finde opgraderinger under motorhjelmen og inde i kabinen. For eksempel skulle den nye MG4 få forbedringer af infotainmentsystem og en større skærm. Skærmen vokser fra 10 til 12 tommer og softwaren er ny.

Der vil også være ændringer i interiøret, der byder på lysere farver og en forbedret kvalitet. Der er garanteret mange andre forbedringer, som endnu ikke er opdaget.

Læs også: Test af MG4 Electric

Længere rækkevidde til ny MG4

Angiveligt skulle den nye udgave af MG4 byde på en længere rækkevidde. Her er det i første omgang basismodellen, som herhjemme går under navnet MG4 Electric Nordic Edition, der får et større batteri.

Der er dog ingen detaljer om størrelsen på batteriet eller en ny forventet rækkevidde.

Vi forventer snart at kunne dele alle nyhederne i den nye MG4 Electric med jer.

Se også: Test og anmeldelser af elbiler i Danmark

Hvornår kommer den nye MG4 Electric?

Der er endnu ikke sat en dato på den nye MG4 Electric, men vi forventer snart en lancering i hjemlandet. Prisen kunne sagtens blive endnu mere attraktiv, når den introduceres i Europa. Lige nu koster MG4 fra 199.999 kr. og er blandt de billigste elbiler i Danmark.

Der kommer dog øget konkurrence fra Kina, hvor BYD, Leapmotor og flere andre vil have en bid af den lukrative elbil-lagkage i Europa.

Se også: Her er de absolut billigste elbiler på de danske veje

Vi anbefaler:
Derfor skal du lease en elbil i stedet for at købe den
Bedste ladeboks til hjemmet