Elektrisk Mini Countryman: Specifikationer og dansk pris

Mini er nu klar med den første fuldelektriske Countryman. Se specifikationer, billeder og pris i Danmark på den elektriske Mini Countryman.

Elektrisk Mini Countryman: Specifikationer og dansk pris

Ud at det blå har Mini løftet sløret for den fuldelektriske Countryman. I denne artikel kan du se specifikationer, billeder og dansk pris på Mini Countryman.

Se også: Sammenlign, se priser og bedømmelser på elbiler

Specifikationer på Mini Countryman

Den elektriske Countryman er større end dens forgænger og den mest rummelige Mini nogensinde. Det er en SUV med plads til 5 personer, der måler 4.429 mm i længden og er 1.613 mm høj.

Der er både mere plads på bagsæderne og i bagagerummet i den fuldt elektriske Countryman, der bliver mere komfortabel for familien at tage på tur i. Den nye batteridrevne Country man har et bagagerum på 460 liter, som kan udvides til 1.450 liter. Den kan have op til 1.200 kg på anhængertrækket.

Mini Countryman kommer i to motorvarianter. Der er basismodellen, Countryman E, med 204 hk /150 kW og en stærkere og hurtigere Countryman SE ALL4 med firehjulstræk med 313 hk /230 kW. Den hurtige udgave klarer 0-100 km/t på 5,6 sekunder, hvor basismodellen er 3 sekunder mere om det.

Se også: Test af nyeste elbiler i Danmark

Mini Countryman har et batteri på 64,7 kWh, der giver den en rækkevidde på op til 462 kilometer. Countryman SE ALL4 har en rækkevidde på 433 kilometer.

Den elektriske Countryman byder på et totalt redesignet interior. Infotainmentskærmen er på 9,5 tommer og helt rund. Det er en OLED-skærm med høj opløsning og Mini’s nye Operating System 9.

Countriman  er mere bæredygtigt denne gang. De støbte letmetalfælge består af op til 70 procent genanvendt aluminium. Overfladerne på instrumentbrættet, rattet, loftsbeklædningen, gulv og gulvmåtter er lavet af genbrugspolyester fra PET-flasker og tæpperester.

Se også: Specifikationer, pris og bedømmelse på Mini Countryman

Pris på Mini Countryman i Danmark

Mini er også klar med en dansk pris på den nye elektriske Countryman. Mini Countryman koster i Danmark fra 375.000 kroner og kommer i fire varianter. Her er et overblik:

  • Mini Countryman Essential koster fra 375.000 kroner.
  • Mini Countryman Classic koster fra 393.731 kroner
  • Mini Countryman Favoured koster fra 421.9906 kroner.
  • Mini Countryman John Cooper Works koster fra 437.515 kroner.

Her er der tale om udstyrsvarianter. Udstyret fortæller Mini ikke meget om endnu. Vi opdaterer, når vi har mere information.

Opgraderer man til firehjulstræk og 313 hestekræfter starter Mini Countryman fra 445.889 kroner.

Se også: Kommende elbiler i 2024, 2025 og 2026

Billeder af Mini Countryman