1.000 km elbilen NIO ET7 ruller nu af samlebåndet

De første NIO ET7 ruller nu af samlebåndet. Inden længe modtager de første kunder den imponerende luksussedan med op til 1.000 km rækkevidde.

1.000 km elbilen NIO ET7 ruller nu af samlebåndet

Inden længe kan de første kunder, der har forudbestilt den flotte luksussedan NIO ET7 se frem til en levering af elbilen. NIO ET7 byder på topmoderne teknik med state-of-the-art selvkørende teknologi, en overflod af sensorer af kamera, vild ydeevne, en luksus kabine og en lang rækkevidde. Men prisen bliver sikkert også derefter.

Se også: NIO og deres elbiler kommer til Danmark i 2022

NIO ET7 er en imponerende elbil

ET7 kommer selvfølgelig med NIOs smarte batteriudskiftning på batteriskiftestationer, hvor det største batteri på 150 kWh giver en rækkevidde på helt op til 1.000 km. Til at starte med er det største batteri dog på 100 kWh med en rækkevidde på 700 km. Ved batteriskiftestationer kan man skifte til mindre eller større batterier.

Den store flagskibssedan gemmer på 644 hestekræfter, hvilket giver en acceleration fra 0-100 km/t på 3,9 sekunder. NIO benytter Nvidias kraftige Drive Orin-chips, der giver den ekstrem computerkraft og muliggør avanceret selvkørende teknologi.

Om få dage forventes de første kinesiske kunder at modtage deres NIO ET7 – og mon ikke de ser frem til det. 2021 var et stort år for NIO, hvor de udover at lancere ET7 også annoncerede planer om at udvide til markeder uden for Kina, begyndende med Norge.

For et par uger siden startede NIO prøvekørsler af ET7 i Kina, og nu er den altså færdigproduceret og de første modeller rullet ud af samlebåndet.

NIO ET7 til Europa sidst i 2022

De første udgaver leveres til kunder i Kina og inden længe vil ET7 også være at finde i Tyskland. Selvom NIO allerede er åbnet i Norge skulle ET7 angiveligt komme til Tyskland først.

Senere hen kommer ET7 samt andre af NIOs elbiler til Sverige, Norge og måske også Danmark. Vi ved at NIO kommer til Danmarj, men endnu ikke hvilke modeller der kommer hertil. Lige nu har NIO mest fokus på deres store elektriske SUV ES8, deres Tesla Model 3-konkurrent ET5 og den store luksussedan ET7.

Se også: Nyheder om elbiler