Prisen sættes ned på Nissan Ariya – to nye varianter

Nu kommer to nye varianter af Nissan Ariya til Danmark, og dermed også en lavere startpris på elbilen. Se hvor billig Nissan Ariya bliver.

Prisen sættes ned på Nissan Ariya – to nye varianter

Er du lidt forelsket i en Ariya, så forstår vi dig faktisk godt. Og der er gode nyheder, for nu bliver Nissan Ariya endnu billigere herhjemme. To modeller kommer til og dermed også en lavere startpris og en endnu kraftigere variant. Se priserne på de nye Nissan Ariya her.

Se også: Nissan Ariya i stort prisfald – se ny dansk pris

Nissan Ariya kan nu købes fra 359.900 kroner

Nissan bliver nu både billigere og hurtigere. Det lyder ikke så dårligt, vel? To nye modelvarianter kommer til, som du kan læse mere om her. Først og fremmest kommer der modellen Ariya Engage, der er den billigste model i programmet.

Læs også: Test af Nissan Ariya

Nissan Ariya Engage – ny basismodel

Nissan Ariya Engage koster fra 359.900 kroner, hvilket er 20.000 kroner billigere end den tidligere startpris på 379.900 kroner.

Ariya Engage har et batteri på 63 kWh, der har en rækkevidde på op til 404 kilometer (WLTP).

Den nye basismodel har stadig alt sikkerhedsudstyr, der har sikret de fem stjerner i EuroNCAP inkluderet i prisen. Herudover er der komfortudstyr, så som to 12,3” digitale skærme med swipe funktion, nøglefri betjening, adaptiv fartpilot (ICC), trådløs Apple CarPlay og Android Auto, navigation og intelligent ruteplanlægger, der fortæller hvor, hvornår og hvor lang tid, du skal oplade for at nå en given destination, LED for- og baglygter og fuldautomatisk fjernlys.

Ariya Engage tilbydes også med et 87 kWh batteri, der har en rækkevidde på op til 536 km (WLTP). Denne model koster fra 404.900 kroner.

Nissan Ariya Evolve Plus – ny topmodel

Den nye Nissan Ariya Evolve+ er topmodellen i serien. Denne Ariya har 388 hestekræfter, firehjulstræk og en acceleration fra 0-100 km/t på blot 5,1 sekunder. 87 kWh batteri med en rækkevidde på op til 498 km (WLTP) er standard.

Evolve+ får udstyr som el-betjent glastag, elektrisk midterkonsol, head up display i forruden, intelligent fjernlys, automatisk parkering, ventilerede forsæder, opvarmede bagsæder, bakspejl med kamera, BOSE audiosystem med 10 højtalere, memory funktion i nøglen (sæder, sidespejle etc.) har Evolve+ nappa læderinteriør og 20 tommer alufælge med aero-hjulkapsler.

Prisen på en Nissan Ariya Evolve+ er 589.900 kroner.

Leveringstiderne på Ariya er fra nul til otte måneder på de mest gængse varianter.

Privatleasing af Nissan Ariya

Nissan Ariya kan også privatleases. Priserne starter nu fra 4.795 kroner pr. måned med en udbetaling på 9.995 kroner. Denne pris er for den nye Ariya Engage med 63 kWh batteri. Ariya med 87 kWh batteri starter ved 5.195 kroner  med samme udbetaling.

Se også: Sammenlign familie-elbiler