Nye apps på vej til Android Auto og Automotive

Nye apps og tjenester finder snart vej til biler der understøtter Android Auto og Googles infotainmentsystem til biler, Android Automotive.

Nye apps på vej til Android Auto og Automotive

Nu kommer apps og tjenester som Teams, Zoom, Webex samt Youtube og Waze til Android Auto og Android Automotive. Dog får de to platforme til biler ikke de samme apps.

Udviklerkonferencen Google I/O har budt på masse af spændende nyt fra den amerikanske tech-gigant: Ny Pixel 7a smartphone, Pixel Tablet og nyt om det kommende Android 14 – og mange andre spændende nyheder. Google havde også nyt til deres software udviklet til brug i biler, Android Auto og til Android Automotive.

Se også: Sammenlign aktuelle elbiler

Deltag i møder på Android Auto

Er du kommet lidt sent ud af døren eller sidder du fanget i trafik? Bare rolig, fremover vil du kunne klare mødet direkte i bilen.

Der er allerede nu tusindvis af apps til lydmedier, beskeder, navigation, parkering, opladning og andet til Android Auto – og flere er på vej.

Google oplyser, at tjenesterne Microsoft Teams, Webex af Cisco og Zoom er på vej til Android Auto.

Zoom, Teams og Webex kommer til Android Auto.

Se også: Seneste test af elbiler

Se Youtube i elbilen

Der er også nyt på vej til Googles fuldblods infotainmentsystem, Android Automotive, som Google også er begyndt at navngive med “Google Built-in”.

Youtube er på vej ud til biler med Android Automotive, og kommer først til Polestar og Volvo. Det er selvfølgelig kun muligt at benytte Youtube, når bilen er parkeret.

Derudover kommer også navigationsappen Waze samt GameSnacks, der tilbyder forskellige spil, såsom Beach Buggy Racing 2, Solitaire FRVR og My Talking Tom Friends.

Youtube på vej til biler med Android Automotive.

Eksempler på biler med Android Automotive er Polestar 2, Polestar 3, Volvo C40, Volvo XC40, Volvo EX90, Renault Megane Electric, Honda Accord Touring og andre.

Se også: Nyheder om kommende elbiler