Opel Frontera: Elektrisk SUV fra Opel kommer i 2024

Opel vil i de kommende år udvide deres sortiment af fuldelektriske biler. I 2024 kommer deres første SUV, som genopliver Frontera-navnet.

Opel Frontera: Elektrisk SUV fra Opel kommer i 2024

Opel har ikke lige frem været first mover på elbiler, men er nu ved at komme op i gear. I løbet af i år vil de præsentere to nye elbiler, hvor den ene er en elektrisk SUV.

Se også: Se bedømmelse, test og sikkerhed for nyeste elbiler

Opel Frontera Electric kommer i 2024

Danskerne elsker SUV’er. Faktisk er mere end halvdelen af alle solgte biler af typen SUV. Det er derfor ikke så underligt, at der er så mange elektriske SUV’er og crossovere på markedet herhjemme. Snart vil Opel også have en.

Opel vil nemlig genoplive Frontera-navnet i en ny elbil. Faktisk er Frontera kendt som en offroader, men bliver nu til en SUV.

Frontera Electric bliver nemlig den første elektriske SUV fra Opel, der forventes at blive en praktisk familiebil i mellemklassen, hvor man finder biler som Volkswagen ID.4, Hyundai Ioniq 5, Tesla Model Y, Skoda Enyaq iV, Kia EV6 og mange andre.

Se også: Disse familie-elbiler er bedst i test

Opel Frontera bliver en familiebil med god plads

Det er ikke meget vi ved om den kommende Frontera, som Opel vil præsentere senere i år. Opel beskriver selv Frontera således:

“Den nye Frontera bliver en rummelig og alsidig SUV, der vil appellere til både familier og kunder med en aktiv livsstil. Den viderefører mærkets tradition for at tilbyde velbyggede, ergonomiske, brugervenlige biler med nyeste teknologi til den brede befolkning.”

Se også: Elbiler, der er bedst til prisen

Flere elbiler på vej fra Opel

Opel vil være et helt elektrisk bilmærke i 2028, men har indtil videre ikke mange elbiler i deres sortiment.

Der er Mokka-e samt den “nye” Opel Astra Electric, og så er der minibussen Zafira og MPV’en Combo. Astra Electric blev præsenteret i 2022, men er først her i 2024 klar til salg, og den er derfor ikke helt ny længere.

Udover Frontera er kommer Opel med endnu en elbil i år, der bliver en ny Grandland.

Alle nye elbiler i Danmark i 2023, 2024 og 2025

Vi anbefaler:
Sammenlign priser på elbiler
Guide til valg af ladeboks og udbyder
Find den bedste og billigste forsikring til elbil hos If