Polestar 4 får premiere den 18. april

Polestar 4 bliver vist frem den 18. april på Shangai auto show - den nye bil beskrives som en ny type kombineret SUV-coupé.

Polestar 4 får premiere den 18. april

Er man nysgerrig efter at høre mere om den kommende Polestar 4, så er der godt nyt. Polestar 4 bliver nemlig lanceret den 18. april ved Shangai auto show.

Polestar 4 er en kombineret SUV-coupé, der forener aerodynamikken fra en coupé med pladsen i en SUV og så kommer den naturligvis med al den teknologi og biloplevelse, som Polestar er blevet kendte for.

Interiøret vil følge det design, der blev indført med Polestar 3 og som man også ser i Volvo EX90. Her sidder der et lille førerdisplay bag rattet samt en stor skærm i midten med det nydesignede Android Automotive-infotainmentsystem.

Se også: Test af elbiler

Forbedringer fra Polestars konceptbiler

De design- og bæredygtighedsforbedringer, der oprindeligt blev fremvist i Polestars konceptbiler, vil få deres produktionsdebut i Polestar 4. Samtidig vil den elektriske SUV-coupé også være den hurtigste Polestar-bil til dato.

Thomas Ingenlath, CEO for Polestar, slår fast, at den nye bil ikke bare er en forsimplet udgave af deres første SUV. “Derimod har vi gentænkt hele designet for at skabe en ny type SUV-coupé,” siger Thomas Ingenlath.

Polestar 4 er mindre end Polestar 3, men skulle have plads nok til hele familien og alt dens udstyr og bagage til en weekendtur.

Rækkevidden på en opladning skulle være på 600 kilometer.

Se også: Priser på elbiler

Prisen ikke oplyst endnu

Polestar har tidligere lovet en pris fra 45.000 euro eller 335.000 kroner. Men det var i 2021 og inden branchen blev ramt af komponentmangel.

Vi skal derfor sætte næsen op efter en højere pris – formentlig bliver vi meget klogere på prisen på Polestar 4 den 18. april.

Se også: Billig elbilforsikring