Polestar lancerer et bonusprogram – også i Danmark

Hvis du som Polestar-ejer får andre til at købe en Polestar-bil, så kan du optjene kredit til opladning, få værdikuponer og lignende bonus.

Polestar lancerer et bonusprogram – også i Danmark

Polestar har annonceret et nyt kundehenvisningsprogram, som gælder for alle købsmetoder for nye biler på udvalgte markeder. Det gælder blandt andet i USA, Sydkorea Tyskland, England og så også Danmark samt nogle øvrige europæiske lande.

Tjen penge på at henvise nye købere

Ifølge virksomheden giver Polestar Referral-programmet ejerne mulighed for at sprede budskabet om selskabets biler gennem henvisninger fra person til person.

De eksisterende ejere af nye biler (brugte biler er ikke berettigede) vil kunne generere og dele en personlig og unik digital henvisningskode (det samme link kan ikke bruges to gange) på deres Polestar-konto.

Når en potentiel ny kunde afgiver en ordre med henvisningskoden og modtager bilen, vil begge få belønninger.

Se også: Anmeldelse af elbiler

Opladningskredit, værdikuponer og andet

Virksomheden opregner flere typer belønninger. Det kan blandt andet være opladningskredit på 100 euro, en unik Polestar Power Houdi, værdikuponer til Polestars  butik eller en eksklusiv original designskitse tegnet på papir af Polestars designere.

Belønningen afhænger af antallet af gennemførte henvisninger, hvilket betyder, at de, der er mere aktive, kan få mere værdifulde genstande.

Det bliver interessant at se, hvordan programmet vil udvikle og udvide sig i fremtiden.

Se også: Elbiler er vigtig del af den grønne omstilling