Škoda teaser for næste elbil: Škoda Elroq

Škoda gør klar til lanceringen af deres næste elbil, der med stor sandsynlighed er modellen Elroq. Se teaseren for den her.

Škoda teaser for næste elbil: Škoda Elroq

Škoda vil i næste uge løfte sløret for deres næste elbil, der forventes at være en arvtager for Karoq. Škoda Elroq er en SUV, der forventes at få en skarp pris.

Se også: Se priser, bedømmelser og specifikationer på elbiler

Kommende elbil fra Škoda

Škodas første elbil, Enyaq, er en enorm succes for tjekkiske bilproducent. I sidste måned kunne bilproducenten afsløre, at de havde produceret mere end 200.000 biler i Enyaq-familien. Herhjemme blev Enyaq den femte mest solgte bil i 2023 med 3.069 biler – ikke langt efter Tesla Model 3.

Enyaq er en stor familiebil, men er samtidig også i en prisklasse hvor langt fra alle kan være med. Og det er her, at den næste elbil fra Škoda kommer ind i billedet.

Škodas har flere nye elbiler på vej, heriblandt en lille bybil, der kommer i løbet af 2025. Men den næste elbil fra Škoda er en SUV, der er mindre og billigere end Enyaq.

Se også: Rygter, specifikationer og billeder af Škoda Elroq

Lanceringen er den 15. marts

Škoda har udgivet en kort videoteaser af den kommende elbil, som vil blive afsløret under bilproducentens årlige pressekonference den 15. marts. Modellens navn er endnu ikke blevet afsløret, men der spekuleres i, at det kunne være den kompakte SUV Škoda Elroq. Elroq forventes at få sin produktionsdebut senere i 2024.

VW-koncernens bilproducent har lovet at give et “eksklusivt smugkig på sit designkoncept for en fremtidig elektrisk bil”, som forventes at nærme sig produktionsstatus. Teaseren fokuserer på forenden af elbilen og afslører en silhuet, der minder om en SUV-form.

Bemærkelsesværdige træk inkluderer den karakteristiske LED-lyssignatur og det oplyste Skoda-emblem. Dette designelement forventes at blive et fælles designelement for alle fremtidige elbiler fra det tjekkiske mærke og skabe et sammenhængende familieudseende.

Se også: Test og anmeldelser af de nyeste elbiler i Danmark

Du kan se teaseren her:

Se også: Disse elbiler gør det bedst i test

Hvad bliver prisen på Škoda Elroq?

Der er desværre ikke nogle specifikationer på den kommende elbil endnu. Forhåbentlig ved vi mere efter den 15. marts.

Hvad kan prisen på Škoda Elroq forventes at blive? Med faldende priser og stigende konkurrence på elbilmarkedet er Elroq et ekstremt vigtigt produkt for Škoda. Det er dertil vigtigt, at den prissættes korrekt.

Vi gætter på, at Škoda Elroq vil koste et sted mellem 250.000-280.000 kroner.

Se også: Fremtidige elbiler, der kommer i 2024, 2025 og 2026

Vi anbefaler:
Guide til bedste og billigste ladeboks til hjemmet
De billigste elbiler på vejene
Den bedste og billigste elbilforsikring