Nu kommer Model S og Model X Plaid – se danske priser

Tesla meddeler nu, at topmodellerne Model S og Model X Plaid er på vej til Europa med leverancer fra november. Se de danske priser på dem her.

Nu kommer Model S og Model X Plaid – se danske priser

Har du gået og ventet på at kunne bestille en Tesla Model S Plaid eller X Plaid, skal du ikke vente længere. Det er nemlig nu muligt at afgive en ordre på både Tesla Model S og Model X Plaid i Europa, inklusiv Danmark. Plaid er langt den mest omfattende opdatering, som Tesla har foretaget af Model S og Model X siden deres respektive lanceringer i 2013 og 2016 i Europa.

Udenvendigt er der ikke mange nyheder ved de to modeller, men indeni og under motorhjelmen er der sket lidt af hvert. Det indebærer nyt interiør, drivlinjer, termiske systemer, infotainment hardware, elektronik og meget mere. Ikke nok med det, er Plaid-modellerne de allerhurtigste accelererende elbiler på markedet i dag.

Se også: Tesla lancerer Model S og Model X Plaid

Det koster Model S Plaid

Model S Plaid har en rækkevidde på 600 kilometer på en opladning og kan accelerere fra 0-100 på 2,1 sekunder. Topfarten er 322 kilometer i timen. Her får man 1.020 hestekræfter at lege med. Man kan på Teslas hjemmeside konfigurere den med forskellige lakfarver samt interiørfarver, fælge og valg af autopilot.

Den danske pris på Model S Plaid starter ved 1.447.016 kroner. Fuldt udstyret er den oppe på 1.660.000 kroner. Levering ser ud til at ske fra december.

Se også: Test af elbiler

Det koster Model X Plaid

Den store og rummelige Tesla Model X Plaid kan køre 528 kilometer på en opladning, går fra 0-100 på 2,6 sekunder og har en topfart på 252 km/t. Model X Plaid gemmer på samme tre elektriske motorer med samme ydeevne som Model S Plaid og er kun en anelse langsommere.

Den får en pris i Danmark på 1.488.616 kroner. “Med det hele” ligger den i 1.715.000 kroner.

Se også: Nyheder om batteridrevne biler