Nu kan Tesla Model Y bestilles i ny dyr farve

Den bedst sælgende bil i Danmark kommer nu i en ny farve, så man kan skille sig ud fra mængden. Men Cherry Red er ikke til alle Model Y.

Nu kan Tesla Model Y bestilles i ny dyr farve

Har du også lagt mærke til alle de nye Model Y, der drøner rundt på vejene i nabolaget? Det er der ikke noget at sige til, for efter Tesla satte prisen ned på deres elbiler, har mange danskere kastet sig over netop denne elbil. Overvejer du også en Model Y, kan du nu skille dig lidt ud med en ny farve, der netop er blevet gjort tilgængelig.

Se også: Sammenlign kvaliteter og bedømmelser af elbiler

Tesla Model Y kan nu bestilles i Cherry Red

Der er tale om farven Cherry Red, der først blev fremvist tilbage i oktober sidste år, men først er klar nu. Sammen med Cherry Red blev også farven Quicksilver vist frem, men denne blev tilgængelig tidligere.

Tesla beskriver selv Cherry Red som en “meget mættet metallicfarve med dramatisk dybde, der forvandler sig med lyset”.

Højpigmenterede metalliske malingsmaterialer giver et særligt look, der fremhæver Model Y’s design og gør det muligt for farverne at bevæge sig med bilens vinkel.

Lakkabinen hos Giga Berlin har et unikt layout og er specielt designet og bygget op omkring de nye farver. I denne automatiserede sprøjtekabine påføres op til 13 lag maling, hvilket giver en unik dybde og et enestående finish.

Den nye farve kan bestilles på Model Y-biler, der bygges på gigafabrikken i Berlin. Og det betyder, at denne farve kun er tilgængelig i Europa og Mellemøsten.

Tesla Model Y Midnight Cherry Red
Tesla Model Y Midnight Cherry Red

Ikke alle Model Y kan bestilles i Cherry Red

Er du fristet af denne nydeligt røde farve på din kommende Model Y, er der et par ting du skal vide. Først og fremmest koster den en merpris på 25.500 kroner, hvilket gør den til den dyreste lak til Model Y (sammen med Quicksilver). Hvid er basisfarven til 0 kroner og sort koster 9.500 kroner.

Derudover er Cherry Red ikke til alle varianter af Model Y. Den kan nemlig ikke bestilles på basismodellen, men udelukkende på Long Range og Performance, der koster mindst 58.000 kroner ekstra. Så det kan altså ende med at blive en hundedyrt, hvis man død og pine vil have Model Y i Cherry Red. Model Y Long Range koster lige nu fra 440.990 kroner, men priserne på Tesla har det med at ændre sig løbende.

Se også: Find den bedste elbilforsikring