Ny Tesla Model 3 er på trapperne til lancering

Nye informationer om den nye Model 3 fortæller, at den kan blive lanceret allerede i næste måned. Forudbestillinger er angiveligt skudt i gang i Kina.

Ny Tesla Model 3 er på trapperne til lancering

En spritny Tesla Model 3 kan være lige på trapperne til en global lancering. Nye rygter påstår, at den vil være klar til salg allerede i næste måned.

Se også: Tips til bedste og billigste opladning hjemme

Tesla Model 3 “Highland” klar til salg snart

Det var i starten af året, at Tesla gjorde deres gigafabrik i Kina klar til produktionen af den nye Model 3. I mellemtiden satte Tesla priserne meget ned på de nuværende Model 3 og Model Y, inden den nye Model 3 stod klar til at blive lanceret.

Angiveligt er Tesla kommet så langt med den nye Model 3, med kodenavnet Highland, at den allerede i september vil blive sat til salg.

Om det bliver med en stor præsentation eller om den gamle Model 3 blot forsvinder vides ikke endnu.

En artikel fra det kinesiske medie CnEVPost fortæller, at Tesla i landet giver yderligere rabat på leveringsklare Model i forsøget på at få tømt lageret af dem.

Samme artikel kan fortælle, at nogle Tesla-forhandlere i Kina allerede nu tager imod forudbestillinger på den nye Model 3.

Se også: Få den bedste elbilforsikring hos If

Hvad er nyt ved ny Tesla Model 3?

Angiveligt skulle den nye Model 3 byde på mere end blot et klassisk facelift. Først og fremmest kommer den med et opdateret design, der inkluderer nye forlygter, baglygter, en lavere motorhjelm og andre mindre ændringer.

Den skulle samtidig komme med et nyt cockpit, der kunne inkludere et førerdisplay a la det i Model S. Den kommer også med det nye kraftigere Hardware 4.0, der giver bedre ydeevne for infotainmentsystemet og førerassistenter.

Ikke nok med det skulle den nye produktionstype kunne gøre den nye Model 3 endnu billigere end den nuværende. Passer det, er der en række andre elbilproducenter, der kommer på overarbejde.

Går du med overvejelser om at købe en Model 3, skal du måske vente lidt.

Se også: Test af elbiler