Ny Tesla Model 3 lander snart i Danmark

De første eksemplarer af den nye Tesla Model 3 (Highland) ankommer snart i Danmark. Leveringstiden er lige nu helt ned til 2 uger.

Ny Tesla Model 3 lander snart i Danmark

Har du bestilt den nye Tesla Model 3 (Highland) er der godt nyt, for de første eksemplarer har lige nu kurs mod Europa. Overvejer du den nye Model 3 er leveringstiden nede på kun 2 uger.

Se også: Billigste ladeboks til hjemmet

Ny Tesla Model 3 er lige på trapperne

Tesla løftede i starten af september sløret for en opgraderet Model 3, der længe har gået under kodenavnet “Highland”. Den nye Model 3 byder på flere forbedringer, herunder opfrisket design, længere rækkevidde, forbedret interiør og en bedre køreoplevelse, der er mere støjsvag og komfortabel.

Den nye Model 3 bliver samlet på Teslas gigafabrik i Shanghai og fragtes herefter til Europa, hvor danskerne er blandt de første, der får fingrene i den.

Se også: Sammenlign Model 3 og alle konkurrenter

De første nye Model 3 er leveret

Angiveligt skulle de første eksemplarer at den nye Model 3 være leveret til spændte købere i Tyskland og Holland. Det kan kun betyde, at Model 3 også meget snart lander her i Danmark.

Bestiller man en Model 3 lige nu, er der helt ned to ugers leveringstid på den. På Tesla hjemmeside står der lige nu 2-6 uger for både basismodellen og Long Range.

Der er kun 2-6 ugers ventetid på en ny Model 3 Highland.

Ny Model 3 kan snart ses og prøvekøres

Er du interesseret i den nye Model 3, men gerne vil se og prøve den? Så bliver den første mulighed, at deltage i eCarExpo i weekenden, den 28-29. oktober, hvor Tesla har taget den nye bil med.

Her vil man som de første kunne se og prøvekøre den. På eCarExpo vil man samtidig kunne prøvekøre flere konkurrenter til den og sammenligne direkte.

Se også: Find den bedste forsikring af elbil hos If