Ny Tesla Model 3: Se de seneste billeder af den

Tesla er på vej med en spritny Model 3, der vil byde på en hel del nyt. Men hvordan vil den se ud? Se de seneste billeder af Model 3 Highland.

Ny Tesla Model 3: Se de seneste billeder af den

Tesla har en ny Model 3 lige om hjørnet, der vil byde på ændringer både udenpå og indeni. Her tager vi et kig på de seneste billeder og rygter om den nye Model 3, der går under dæknavnet Highland.

Se også: Lad billigst og bedst op hjemme

Ny Tesla Model 3 er spottet i Europa

Der forventes ikke at gå længe inden Tesla vil præsentere en helt ny Model 3. Highland, som den har fået som dæknavn, blev tidligere set i USA, hvor den blev testet, derefter i Kina, og nu er den også set på vejene i både Frankrig og Tyskland.

For et par dage siden blev den set på den tyske Autobahn med fuld camouflage og tyske nummerplader, der indikerer, at der er tale om et færdigt køretøj.

Designmæssigt er der sket lidt i forhold til den nuværende Model 3. Men taget i betragtning af, at designet på Model 3 er seks år gammel, så er det ikke designmæssigt en stor opdatering.

Se også: Kommende elbiler fra alle mærker

Vi har samlet et overblik over spionfotos af den nye Model 3:

Ny Tesla Model 3 kan blive endnu billigere

Hvad kan vi ellers forvente os af den nye Tesla Model 3? Først og fremmest kan den blive endnu billigere end den nuværende model. Det skyldes, at den bliver produceret på en helt ny måde og der bruges færre komponenter til den. Hvad prisen bliver vides ikke endnu.

Derudover får et nyt cockpit, der kunne inkludere et førerdisplay a la det i Model S. Den kommer også med den nye kraftigere Hardware 4.0, der giver bedre ydeevne for infotainmentsystemet og førerassistenter.

Kabinen vil have ambientbelysning, den vil have mulighed for et Yoke-rat med steer by wire-teknologi, og der er også rygter om en længere rækkevidde og hurtigere opladning. Tesla har løftet sløret for nye hurtigere Supercharger-ladestandere, som den nye Model 3 forventes at kunne udnytte.

Se også: Test af elbiler