Spar over 30.000 kroner på en ny Tesla Model Y

Er du fristet af en Tesla Model Y efter de store prisnedsættelser? Så er det værd at vide, at du kan få en ny Model Y til under 350.000 kroner.

Spar over 30.000 kroner på en ny Tesla Model Y

Er man lidt snu kan man lige nu få en ny Tesla Model Y mere end 30.000 kroner billigere, så den billigste model koster under 350.000 kroner. Læs nedenfor hvor og hvordan.

I januar faldt prisen basismodellen af Tesla Model Y fra 476.208 kroner til 374.990, svarende til et prisfald på over 100.000 kroner. Det var en voldsom prisnedsættelse, der fik mange til at tage en grundigt kig på Teslas elbiler. Dog er det muligt at finde en ny Model Y til en endnu lavere pris.

Se også: Læs mere om og se specifikationer på Tesla Model Y

Spar ekstra meget på en leveringsklar Tesla

Flere bilproducenter tilbyder de såkaldte “leveringsklare biler”. Her er der tale om prækonfigurerede modeller, der står på lageret klar til levering. Det er biler, hvor der er valgt lakfarve, interiør og andet udstyr. Selvom det er prækonfigurerede biler kan man stadig tilføje ting som udvidet autopilot og vinterhjulsæt. På disse biler kan man typisk opnå en lavere pris, hvilket også er en mulighed hos Tesla. Lige nu har Tesla dog en ekstra attraktiv pris på en række leveringsklare Model Y, der er blevet brugt til udstilling.

Tesla oplyser, at de ekstra nedsatte Model Y er nye og ikke har kørt. Der er lige nu tale om to styk Tesla Model Y, der har været udstillingsmodeller, som nu kan købes til priser fra 343.820 kroner – altså mere end 30.000 kroner under den normale pris på en ny Model Y.

  • Den billigste er en basismodel af Model Y med baghjulstræk og en rækkevidde på op til 455 kilometer. Den har Pearl White lak, sort interiør og 19 tommer Gemini-fælge. Denne leveringsklare Tesla Model Y koster 343.820 kroner.
  • Den næste Model Y er også en basismodel med baghjulstræk og en rækkevidde på op til 430 kilometer. Den kortere rækkevidde skyldes de større 20 tommer Induction-fælge. Denne bil er også i Pearl White lak og sort interiør. Denne leveringsklare Tesla Model Y koster 360.270 kroner.
  • Den tredje og sidste er også varianten med baghjulstræk og en rækkevidde på op til 455 kilometer. Den har Solid Black lak, hvidt og sort interiør og 19 tommer Gemini-fælge. Denne leveringsklare Tesla Model Y koster 361.680 kroner.

Se også: Alle tilbud på leasing af elbil

Du skal være hurtig…

Udvalget af leveringsklare biler ændrer sig konstant, da der er rift om bilerne. Skulle de tre biler allerede være væk når du læser dette, kan vi anbefale at holde et vågent øje på Teslas leveringsklare biler. Der kommer hele tiden nye biler til.

Se også: Sådan får du den bedste og billigste elbilforsikring