Tesla dropper Model S Plaid+ topmodel

Det kunne tyde på, at topmodellen Tesla Model S Plaid Plus ikke bliver til noget. Informationerne kommer fra den administrerende direktør selv.

Tesla dropper Model S Plaid+ topmodel

I starten af året løftede Tesla sløret for nye modeller af deres Model S (og Model X), som fik et ordentligt facelift udenpå og endnu flere nyheder indeni. De dyrere modeller af Model S går under navnet Plaid, hvor Plus-modellen skulle være det ypperste Tesla kan præstere. Men det tyder nu på, at topmodellen Model S Plaid+ bliver droppet.

Om det er for at få sparket godt gang i salget af den almindelige Model S Plaid, eller fordi der virkelig er noget om det, ved vi ikke med sikkerhed. Plaid Plus så ellers meget lovende ud og var allerede, af virksomheden, blevet kaldet den hurtigste produktionsbil nogensinde. Plaid Plus skulle have været lanceret allerede i år, men blev forsinket til 2022. Plaid Plus-modellen har tredobbelt elektrisk motor med firehjulstræk, 840+ km rækkevidde og går fra 0-100 km/t på under 2,1 sekund og en pris på 1.054.990 kroner.

Læs også: Tesla lancerer 2021-modeller af Model S og Model X – se priser

Tesla Model S Plaid+ bliver ikke til noget?

Teslas administrerende direktør, Elon Musk, har dog tweetet ud til verdenen, at Plaid+ ikke bliver til noget:

Her skriver Musk, at Tesla Model S Plaid+ er droppet, fordi den almindelig Plaid er så god. Det helt store spørgsmål er dog rækkevidden. Hvor Plaid også er en hurtig bil, så mangler den omkring 200 kilometer i rækkevidde, som Plus-modellen kunne tilbyde.

Tager vi et kig på den danske Tesla hjemmeside, så ser det således ud:

Tesla Model S
Nu kan man ikke længere forudbestille Model S Plaid+

Her ser vi Long Range og Plaid modellen af Model S stadig kan bestilles, men topmodellen Plaid+ kan derimod ikke længere vælges. Under boksene står der dog stadig, at Plaid+ bliver tilgængelig i 2022. Men mon ikke dette bliver fjernet snart.

Se også: Disse 10 elbiler har den længste rækkevidde på en opladning

Fortællingen går videre

Siden vi publicerede denne artikel er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald valgte at gå videre med sagen. 23/4/2021 blev sagen bragt videre med nyheden Selvkørende Tesla med ingen i førersædet? Det er letKlik her for fortsættelsen.. Få også seneste nyt om temaet her..