Tesla på vej med en ny Model Y

Tesla skulle være på vej med en ny udgave af Model Y, der går under kodenavnet Juniper, der kommer med nyt design udvendigt og indvendigt.

Tesla på vej med en ny Model Y

Tesla arbejder angiveligt ikke kun på en ny Model 3, men har også en ny Model Y i fremtidsplanerne, skriver Reuters. Den nye Tesla Model Y går i produktion næste år.

Se også: Nyheder om elbiler

Model Y med nyt design

Model Y, der er den absolut mest populære bil i Danmark i februar, skulle være på vej i en ny udgave. Den nye Tesla Model Y går i produktion til oktober 2024 og vil byde på flere ændringer.

Informationerne som Reuters har fået fra tre personer med kendskab til planen, fortæller om en Model Y med nyt udvendigt design. Om der er tale om et facelift eller helt nyt design er uvist. Kender vi Tesla er det mest sandsynligt med mindre ændringer, som vi så på de nye Model S og Model X.

Der vil også være ændringer i kabinen, men der er endnu ingen detaljer om hvilke.

Se også: Alt om forsikring af elbil

Ny Tesla Model Y kan blive endnu billigere

På trods af store prisfald på Model Y kunne både den nye Model 3 og Model Y blive endnu billigere. Den administrerende direktør for Tesla, Elon Musk, har netop løftet sløret for virksomhedens Master Plan 3, der blandt andet handler om lavere produktionsomkostninger.

Med nye måder at samle bilerne på, påstår Tesla at kunne halvere produktionsomkostningerne. Ifølge Musk er målet med dette at gøre deres elbiler billigere og dermed tilgængelige for flere forbrugere.

“Folk har et ekstremt stort ønske om at eje en Tesla. Den begrænsende faktor er deres evne til at betale for en Tesla”, sagde Elon Musk til investor-eventet.

Derfor er det slet ikke usandsynligt, at den kommende Model Y bliver billigere. Derudover er Tesla også på vej med en billigere elbil til omkring 212.000 kroner.

Se også: Test & bedømmelser af elbiler