Tesla hæver priser på lynopladning for alle elbiler

Lynopladning ved en Tesla Supercharger er nu knap så billigt, som det var for blot en måned siden. Se de aktuelle priser her.

Tesla hæver priser på lynopladning for alle elbiler

Har du en anden elbil end en Tesla, er opladning ved Superchargere nu blevet dyrere. Vi giver et overblik over prisstigningerne og de aktuelle priser.

Se også: Billigste opladning med ladeboks

Op til 3,45 kroner per kWh

For under en måned siden betalte man under 3 kroner per kWh ved en Tesla Supercharger, når priserne var højest. Nu er prisen steget med 60 øre per, så prisen nu lander på op til 3,80 kroner per kWh.

I september betalte elbilejere ned til – og endda lidt under på enkelte stationer – 2,50 kroner per kWh og kun 1,80 kroner per kWh som medlem for opladning ved Superchargere. Nu er priserne hævet op til 3,80 kroner og 2,80 kroner som medlem.

Medlemsskab koster 99 kroner per måned, hvorved man opnår lavere priser per kWH.

Supercharger-stationerne kører med forskellige priser. Så husk at tjekke prisen på den nærmeste station, inden du smider ladestikket i.

Herunder kan du se priserne i oktober og i september ved samme Supercharger-ladestation.

 

Tesla er stadig billigst med lynopladning

Godt nok har Tesla hævet priserne, men de stadig billigst med lynopladning. Her er et lille overblik over konkurrenternes priser per kWh:

  • Circle K: 3,99 kroner
  • Q8: 3,97 kroner
  • Clever: 4,99 kroner
  • E.ON: 4,75 kroner
  • OK: 3,99 kroner
  • Shell: 5 kroner

Lige nu ligger priserne ved en Tesla Supercharger mellem 3,80 og 3,30 kroner per kWh. Men der er ikke længere så langt op til konkurrenternes priser, som der var for blot en måned siden.

Se også: Sammenlign elbiler