Test, bedømmelse og pris på Ford Explorer

Er Ford Explorer det nye bedste elbilkøb til familien? Se de første testresultater af ny Ford Explorer med fordele og ulemper og samlet bedømmelse.

Test, bedømmelse og pris på Ford Explorer

Får man meget elbil for pengene i Ford Explorer? Læs om fordele, ulemper, dansk pris og den samlede bedømmelse af den nye Ford Explorer.

Se også: Sammenlign, se priser og bestil testkørsel i en elbil

Ford Explorer var en af de mest interessante nye elbiler, der blev introduceret sidste år. Med en lovende pris, fine specifikationer og et nydeligt design skulle Ford Explorer konkurrere mod elbiler som Volkswagen ID.4, Skoda Enyaq og ikke mindste Tesla Model Y.

Det er dog først til september, at de første Explorer-elbiler forventes at lande herhjemme – halvandet år efter lanceringen. Det store spørgsmål er, om Ford har været for sløve i optrækket.

Den nye Ford Explorer bygget på Volkswagens MEB-platform. Det er en elektrisk SUV i mellemklassen med plads til 5 personer og med et bagagerum på 450 liter, som kan udvides til 1.400 liter.

Ford Explorer har en rækkevidde op til 602 km og op til 250 kW (340 hk) ydeevne. Lynopladning fra 10 til 80 procent klares på ned til 25 minutter med en maksimal effekt på 190 kW.

Ford Explorer vil kunne opdateres OTA og understøtter både Apple CarPlay og Android Auto. Det vises på en stor infotainmentskærm på hele 14,6 tommer.

Ford Explorer koster fra 299.990 kr. Ford Explorer kan forudbestilles nu.

Bliver Ford Explorer det nye bedste elbilkøb til familien? Eller er der sparet for meget, for at kunne opnå den fristende pris? Hvad er godt og hvad er skidt ved den? Det kan du snart læse meget mere om her.

Se også: Test af de nyeste elbiler i Danmark

Konklusion på test af Ford Explorer

Inden længe vil siden her blive opdateret med de første testresultater af Ford Explorer, hvor du vil kunne se dens samlede bedømmelse samt fordele og ulemper ved denne elbil.

Du vil også kunne se endelig specifikationer, vejledende pris og de mest oplagte alternativer til den.

Se også: Disse elbiler klarer sig bedst i test

Se også: Alle billeder er ny Ford Explorer