Voyah Courage: Endnu en Model Y-konkurrent

Voyah Courage er et af de seneste bud på en konkurrent til verdens bedst sælgende elbil, Tesla Model Y. Courage lander i Europa i 2025.

Voyah Courage: Endnu en Model Y-konkurrent

Allerede nu er der mange alternativer til en Tesla Model Y, hvis man er på udkig efter en elektrisk familiebil. Der er dog flere på vej fra specielt de kinesiske producenter.

Se også: Priser og bedømmelser på mest populære elbiler

Specifikationer på Voyah Courage

Courage er Voyahs seneste bud på en rummelig og prisoverkommelig elektrisk SUV til familien. Voyah har endnu ikke løftet hele sløret for Courage, men viste bilen fra på Turin Auto Show i Italien.

Courage er bygget på Voyahs egen platformt til elbiler. Informationer om rækkevidde og ydeevne er endnu ikke afsløret, men Voyah nævnte, at Courage lynlader med op til 200 kW og er udstyret med et avanceret adaptivt affjedringssystem.

Courage forventes at være usædvanligt rummelig. Den har nemlig en akselafstand på 2.900 mm, hvilket er mere end en Tesla Model Y.

På fronten har Courage en oplyst “kølergrill”, mens forlygterne har en ny generation af OLED-teknologi. Indvendigt har Courage en central OLED-infotainmentskærm med understøttelse af Apple CarPlay og Android Auto.

Et 128-farvet ambientbelysning inde i kabinen sørger for en hyggelig atmosfære. Valgmulighederne omfatter også sæder lavet af genbrugsmaterialer i overensstemmelse med OEKO-TEX STANDARD 100.

Voyah Courage skulle angiveligt allerede have klaret  EuroNCAP’s sikkerhedstest med 5 ud af 5 stjerner.

Vi forventer at høre mere til Voyah Courage i de kommende måneder.

Se også: Udvalget af elektriske SUV’er i Danmark

Voyah Courage kommer i 2025

Voyah kom til Danmark sidste år med elbilen Free, der er en stor elektrisk SUV. I maj blev prisen på Free sat ned med 200.000 kr. i forhold til den oprindelige pris.

Voyah Danmark har også modeller Dream og Passion på deres hjemmeside, men disse kan ikke bestilles endnu. Dertil er Free i øjeblikket udsolgt. Man kunne få den tanke, at Voyah indtil videre har opgivet at sælge elbiler i Danmark, men dette er blot ren spekulation.

Courage forventes at komme på det globale marked, inklusive Europa, engang næste år.

Se også: Se hvilke elbiler der er Bedst i Test

Oversvømmer Europa med elbilmodeller

Der er et hav af konkurrenter til Tesla Model Y på vej til Europa fra kinesiske konkurrenter, der skal friste med både højere kvalitet og lavere pris.

Det er dog ikke kun Model Y der får konkurrence. De kinesiske producenter har mange forskellige elbilmodeller på vej, og forventes at oversvømme markedet med nye mærker.

Med et utal af mærker og modeller til lavere priser gør kinesiske giganter livet svært for vestlige bilproducenter. Det bliver i sidste ende svært for forbrugerne at finde hoved og hale i bilmarkedet, og hvor netop prisen ofte vil være en afgørende faktor.

Læs også: Derfor skal du lease en elbil i stedet for at købe den

Vi anbefaler:
Disse elbiler kommer til Danmark i 2024, 2025 og 2026
Her er de billigste elbiler i Danmark