VW ID.7 elektrisk stationcar kommer i starten af 2024

Volkswagens kommende ID.7 stationcar lander allerede i starten af næste år. Den vil have rækkevidde op til 700 kilometer og oceaner af plads.

VW ID.7 elektrisk stationcar kommer i starten af 2024

Allerede i starten af 2024 kommer Volkswagen ID.7 i en familievenlig stationcar-variant, der er klar til den lange elektriske køretur.

Se også: Tjek rækkevidde på alle elbiler

ID.7 stationcar kommer tidligere end forventet

Volkswagen har netop løftet sløret for sedanen ID.7, der mest af at alt minder om en elektrisk Passat tilføjet ekstra luksus. Der er endnu ikke en pris på ID.7, men den forventes da også at blive en hel del dyrere end dens benzindrevne modpart.

Den nye ID.7 lander allerede til sommer, hvor den uden tvivl vil friste mange familier med lang rækkevidde, hurtig opladning, høj komfort og masser af plads. Volkswagen har valgt at prioritere sedanen, som passer til både privat- og erhvervskunder og kan lanceres globalt. Men allerede i starten af 2024 kommer en endnu mere praktisk stationcar-variant af den, der samtidig ser ud til at blive en ret flot elbil.

Tidligere har udmeldingen fra Volkswagen været, at en stationcar med ID.7-navnet ville kommet “i løbet af 2024”. Men nu kan Volkswagens salgs- og marketingdirektør, Imelda Labbé, afsløre, at den vil lande allerede i starten af det nye år.

Herunder ses billeder af konceptbilen Volkswagen ID. Space Vizzion, der skal trylles om til en ID.7 stationcar. Til sidst ses et billede af den nye ID.7 sedan. Kombineret kan man danne sig et ret godt indtryk af, hvordan en ID.7 stationcar vil ende med at se ud. Og her på redaktionen er vi ret overbevist om, at stationcar-looket vil klæde ID.7 rigtig godt.

Læs også: Alt om Volkswagen ID.7

Elektrisk stationcar med 700 km rækkevidde

Volkswagen ID.7 er en næsten fem meter lang elbil, der kommer med flere forbedringer sammenlignet med mærkets tidligere elbiler. Med et aerodynamisk design, nye mere effektive elektriske motorer og større batteri kører ID.7 op til 700 kilometer på en opladning. En lang rækkevidde i en elektrisk familiebil er en stor fordel, da man ofte gerne vil hurtigst muligt frem.

Bliver der brug for et ladestop i den nye ID.7 kommer den med forbedret lynopladning med en effekt på op til 200 kW. Blandt andre forbedringer er mere bæredygtigt interiør i højere kvalitet samt et opdateret infotainmentsystem på en større 15 tommer skærm samt head-up display som standard.

Den almindelige ID.7 er med en rummelig kabine og 532 liter bagagerumsplads en praktisk bil, men en stationcar-variant forventes selvfølgelig at have endnu mere plads bagi.

Volkswagen har endnu ikke givet deres kommende elektriske stationcar et efternavn, men vi forventer navnet bliver noget i stil med Volkswagen ID.7 Variant.

Se også: Tjek den bedste elbilforsikring hos iF