Nu kan Xpeng P7 forudbestilles i Danmark

Xpeng åbner nu op for forudbestilling af den sportslige elektriske sedan P7. De første Xpeng P7 forventes at komme til Danmark midt i 2023.

Nu kan Xpeng P7 forudbestilles i Danmark

Allerede nu kan man se enkelte Xpeng P7 kører rundt i Danmark (den ene kører vi her på Mobilsiden.dk rundt i lige nu), men de er allesammen testbiler. I løbet af sommeren 2023 ankommer de første Xpeng P7 til kunder, der forudbestiller. En forudbestilling på Xpeng P7 kan netop nu laves.

Se også: Test af elbiler

En konkurrent til Tesla – til en fristende pris

Xpeng har netop åbnet op for forudbestilling af den elektriske sedan P7, der er en spændende konkurrent til Tesla Model S og Model 3. På størrelse er den mest en konkurrent til Model S, men prismæssigt er den tættere på Model 3.

”Det er en fornøjelse at høre de positive reaktioner, når fagfolk og almindelige interesserede har prøvet XPENG P7. Med de prisindikationer vi kan give, er der mange der bliver seriøst interesserede, og derfor er det god timing, at vi nu kan tage imod forudbestillinger,” siger Jens Olsen, direktør XPENG Danmark.

En forudbestilling af en Xpeng P7 koster 1.000 kroner ved oprettelsen, og beløbet er fuldt refunderbart.

Se også: Derfor bør du altid prøvekøre flere elbiler

Pris og specifikationer på Xpeng P7

Når Xpeng P7 kommer til Danmark til næste år, vil det være en opgraderede versioner, som vi endnu ikke har alle specifikationer på. Der kommer blandt andet hurtigere opladning og længere rækkevidde samt andre tilføjelser og forbedringer.

Prisen på Xpeng P7 ligger ikke helt fast endnu, men forventes at starte omkring 420.000 kroner. Den kommer i tre varianter: Standard, Long Range og Performance. Her er forventet rækkevidde over 500 kilometer, men dette ligger ikke fast endnu. Læs meget mere om Xpeng P7 her.

Se også: Første kig på XPENG P7

Prøvetur i Xpeng P7

Er du fristet af en Xpeng P7, forstår vi dig faktisk godt. Men inden du forudbestiller den, så husk lige en tur i den først. Alle interesserede kan nemlig bestille tid til prøvetur i P7. Det sker som udgangspunkt fra Xpengs showrom i Axel Towers over for Tivoli. Men Xpeng har også planer om at komme rundt i landet i den kommende tid.

Levering til sommer næste år

Xpeng forventer, at P7 kan leveres til det danske marked i andet kvartal af 2023.

Test af Xpeng P7

Vi har netop fået Xpeng P7 til test. Inden længe vi du kunne læse en fyldtgørende anmeldelse af P7, hvor vi, som altid, går grundigt til værks. Se frem til at læse testen af Xpeng P7 her på Mobilsiden.dk.

Se også: Seneste nyt om elbiler