Xpeng G9 – en af de bedste elbiler til familier

Xpeng G9 er et af de allerbedste valg, når der skal findes en elbil til familien. Se i videoen, hvorfor vi mener G9 er så godt et valg.

Efter 10 dage med den er vi ikke i tvivl: Xpeng G9 er en af de bedste familiebiler på markedet lige nu. Se i videoen herover hvorfor og hvad der gør en god elbil til familien.

Se også: Test, varianter og specifikationer på Xpeng G9

Xpeng G9 scorer højt i test

En god elbil til familien skal være sikker, have høj komfort, masser af plads, lang rækkevidde, hurtig opladning og gerne tilbyde underholdning til passagerer på den lange køretur.

Xpengs G9 scorer højt i vores test på alle disse kvalitetsparametre, der er vigtige for en familiebil. Med hensyn til sikkerheden har Xpeng G9 har netop scoret topkarakter i crash- og sikkerhedstest hos Euro NCAP.

Meget mere om Xpeng som familiebil, kan du se i videoen øverst i artiklen. Du kan også se flere videoer om elbiler på vores Youtube-kanal, Teknofil.

Det er dog ikke kun på de ovennævnte testparametre, at Xpeng gør det godt. Faktisk ender den med en samlet karakter på 87 og af 100, som giver den den samlede bedømmelse “Fremragende”. Den placerer sig som den bedste SUV i sin prisklasse.

Læs hele vores store test og anmeldelse af Xpeng G9.

Se også: Disse familie-elbiler er bedst i test

Interesseret i en G9 eller har du allerede bestilt en? Så tag et kig på denne brugsguide Xpeng G9 med fordele og ulemper.

Se også: Se, sammenlign og tjek priser på bedste SUV’er