Zeekr 007: Skal være en konkurrent til Tesla Model 3

Zeekr løfter snart sløret for 007, der er bilmærkets helt store satsning. En model der skal konkurrere mod Tesla Model 3 og flere populære elbiler.

Zeekr 007: Skal være en konkurrent til Tesla Model 3

Zeekr har netop haft Danmarkspremiere på de to modeller 001 og X her i Danmark, og vil snart løfte sløret for endnu en model. Zeekr 007 forventes at blive en elbil til masserne, som skal konkurrere mod populære modeller som Tesla Model 3.

Se også: De bedste elbiler til familien

Zeekr 007 præsenteres den 17. november

I løbet af 2024 vil Zeekr være klar med deres første elbiler her i Danmark. Zeekr X er en hatchback, mens Zeekr 001 er en sporty og premium stationcar.

Kender du ikke til Zeekr? Zeekr er et elbilmærket under Geely. Det er heller ikke sikkert, at du har hørt om Geely før, men nogle af de bilmærker de ejer kender du med stor sandsynlighed til. Her kan der blandt andet nævnes Volvo, Polestar, Lotus og flere.

Zeekr markedsfører sig selv som en premium mærke, hvor der er mere fokus på kvalitet, teknologi og design end på pris. Men det kunne muligvis ændre sig med den nye Zeekr 007.

Vil Zeekr frem på et marked med ekstrem tæt konkurrence, bør de nok lave en model eller to til masserne. Netop det kunne den kommende 007 være deres første bud på.

Zeekr har forud for præsentationen delt de første billeder af 007, som du kan se herunder.

Se også: Guide til billigste ladeboks for elbiler

Zeekr 007 er en prisoverkommelig sedan?

Både Zeekr X og 001 bliver dyre biler, som ikke forventes at skulle konkurrere mod nogle af de bedst sælgende på markedet. Men det kan blive anderledes med 007.

Der er ingen specifikationer på 007 endnu. Men der er tale om en sedan, der forventes at have god plads, lang rækkevidde og ny teknologi.

Den forventes at blive et spændende alternativer til elbiler som Tesla Model 3, Polestar 2, BYD Seal, XPeng P7 og måske endda også Volkswagens ID.7.

Som sagt er der ingen saftige detaljerne om 007 endnu, men den bliver snart præsenteret. Sløret løftes for Zeekr 007 den 17. november, hvor du vil kunne læse alt om den her på siden.

Se også: Guide til den bedste forsikring af elbiler