Samsung lancerer SmartThings i Danmark

Samsung lancerer i dag SmartThings i Danmark, der gør det lettere for flere at komme i gang med smart og forbundet teknologi derhjemme.

Samsung lancerer SmartThings i Danmark

I en pressemeddelelse skriver Samsung, at SmartThings-tjenesten i dag bliver lanceret i Danmark. Det nye ved løsningen er den nye Smart Hub V3, der nemt kan installeres og forbinde produkter som telefoner, tablets, hårde hvidevarer, smart TV, lydsystemer, elementer og belysning.

Ved hjælp af Hub’en kan man, sammen med sensorer og stikkontakter i Samsungs SmartThings-serie, nemt styre produkter og automatisere dem via SmartThings-appen. Med den nye Smart Hub V3 kan man oprette scenarier og forbinde flere enheder, så de interagerer med hinanden. Det betyder, at man fx kan kombinere musik og lys eller på forhånd indstille belysningen, præcis som man vil have den, når man skal se TV.

SmartThings skal gøre livet lettere

Samsung er drevet af at skabe innovationer, som gør livet nemmere. Gennem årene har Samsung skabt nye, fantastiske løsninger, der har flyttet grænserne for, hvad der er muligt. Og nu kan man designe sit eget smart-hjem med præcis de produkter og funktioner, man vil have. Samsung har gjort tiden og teknologien moden til det smarte hjem og visionen om at bruge teknologi til at gøre hverdagen lettere, er blevet en realitet. Man kan, helt enkelt, styre belysningen via mobilen og derfra avancere og udvide smart-funktionerne, der aflaster de kedelige hverdagsgøremål for at sikre, at hjemmet fungerer, og at man får mest muligt ud af det.

“Med SmartThings ønsker vi at lette folks hverdag, hjælpe dem med at spare tid og energi samt bidrage til et sikrere og mere bæredygtigt liv. Jeg anvender selv SmartThings-appen til blandt andet at forvarme mit sommerhus til den rigtige temperatur, før jeg kommer derhen. En god måde at komme i gang på, er at åbne SmartThings-appen og se, hvor mange smarte produkter, der allerede findes i hjemmet. Mange har sikkert flere smarte produkter i hjemmet end de tror”

Siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Denmark

Samsungs SmartThings-produktserie omfatter en række sensorer, kameraer og enheder, som gør hverdagen lettere. Med SmartThings kan man for eksempel få en besked på mobilen eller TV’et, når vasketøjet er klar, eller indstille belysningen, så den automatisk justeres til et bestemt niveau, når man træder ind i køkkenet om morgenen. SmartThings indeholder også smarte stikkontakter, som gør, at man fx kan sørge for, at kaffemaskinen slukker automatisk, når man lukker hoveddøren og forlader huset.

Smartthings
Foto: Samsung

Understøtter produkter fra flere producenter

Den nye Smart Hub V3 og SmartThings-serien understøtter både ZigBee og Z-Wave netværkstandarder, som gør, at de arbejder sammen med de fleste smartprodukter. Samsung SmartThings er det største åbne økosystem for IoT på markedet og understøtter mere end 4.000 produkter fra mere end 50 forskellige mærker.

I SmartThings-appen kan man forbinde disse produkter og oprette scenarier, der kombinerer de smarte produkters funktioner. 

SmartThings-appen fungerer sammen med både Android og iOS og kan downloades gratis fra Google Play eller App Store. App’en kan bruges på din mobil, tablet eller Samsung Family Hub køleskabe. SmartThings og Samsung Smart Hub V3 er tilgængelige nu.