Apple inviterer til iPad-event den 7. maj – dette forventer vi

Apple inviterer til et "Let loose"-event den 7 maj. Et billede af en Apple Pencil på invitationen antyder, at der er iPad-nyheder på vej. Se hvilke nye iPads og Apple-tilbehør vi forventer at se.

Apple inviterer til iPad-event den 7. maj – dette forventer vi

Apple har annonceret, at selskabet afholder et event tirsdag den 7. maj klokken 16 dansk tid. Som sædvanligt holder Apple kortene tæt ind til kroppen, så vi ved reelt ikke med sikkerhed, hvad techvirksomheden vil præsentere os for.

Som sædvanligt vil der være mulighed for at følge med på livestreamen via Apple.com og på YouTube. Eventinvitationen har mottoet “Let Loose” og viser en kunstnerisk gengivelse af en Apple Pencil, hvilket peger i retning af, at det skal handle om iPads.

Se også: De absolut bedste iPads

Nye iPads og tilbehør

Under eventet forventes Apple at annoncere nye iPad Pro- og iPad Air-modeller sammen med opdateret Apple Pencil- og Magic Keyboard-tilbehør.

Der er mange rygter i omløb, og her er nogle af dem, der virker mest sandsynlige:

  • To nye iPad Pro-modeller med M3-chip, OLED-skærme, en tyndere konstruktion, tyndere kanter, mulighed for mat skærm, et frontkamera i vandret format, mulige designændringer og eventuelt trådløs MagSafe-opladning.
  • To nye iPad Air-modeller med M2-chip og et vandret frontkamera. Muligvis den første 12,9 tommer iPad Air med en mini-LED-skærm.
  • En ny Apple Pencil, som kan få en ny funktion, som understøtter, at man ”klemmer” den for at give bestemte kommandoer. Den skal måske understøtte visionOS.
  • Et nyt Magic Keyboard til iPad Pro med aluminiumskabinet, større trackpad og andre designændringer.

Apple har ikke lanceret nye iPads siden slutningen af 2022, så der vil være mulighed for nogle rigtig spændende opdateringer, hvis det altså er iPads, som vi får at se.

”Let Loose” finder sted lidt over en måned før Apples årlige WWDC-udviklerkonference, som foregår fra den 10. juni til den 14. juni.

Se også: Nye rygter om kommende iPad Air