iPad’en kan blive hjemmets nye smart home-kontrolcenter

I forbindelse med opdateringen til iPadOS 17, der udrulles senere i år, kommer en ny funktion, der omdanner iPads til et kontrolcenter for smart home.

iPad’en kan blive hjemmets nye smart home-kontrolcenter

Når Apple til september slipper den nye iPhone 15-serie løs, vil de også være klar med nyeste software til kompatible iPhones, iPads og andre produkter i deres sortiment. Ny software til iPhones og iPads betyder nye funktioner, hvor der nu dukker informationer op om én af dem. Denne funktion skal automatisk omdanne sin iPad til et hub for smart home-udstyr, digital fotoramme og mere, når du er hjemme.

Se også: Test af iPads og tablets

iPad’en skal være smart home-hub

Vi nærmer os lanceringen af iOS og iPadOS 17, der er den seneste software til iPhones og iPads. Lige nu tester Apple den nye software, der forventes at rulle ud omkring september i år. iPadOS 17 kommer med forbedringer og nye funktioner, som skal gøre iPads endnu bedre.

En af disse funktioner skal omdanne iPads til et kontrolcenter for smart home-udstyr. Det kunne nemlig tyde på, at Apple har kigget på hvad konkurrenten Google netop har lanceret, og tænkt at det så interessant ud.

Google har nemlig lanceret Pixel Tablet, der er en tablet, en trådløs højtaler og et smart home-hub. Når man sætter Pixel Tablet i den medfølgende dock/højtaler aktiveres automatisk en et ny skærm med kontrolcener for smart home samt andre funktioner, som for eksempel en digital fotoramme.

De seneste rygter fortæller, at Apple har tænkt sig at tilbyde noget lignende, når iPadOS 17 rulles ud senere i år. Om der også kommer en dock a la den til Pixel Tablet må tiden vise, men ideen virker god.

Google Pixel Tablet

iPhonen får smart “hjemmeskærm”

Også til iPhones skulle være nye funktioner på vej, der vises når man befinder sig i hjemmet. Denne vil for eksempel vise vejret, kalenderaftaler og notifikationer, når telefonen er låst og ligger på et bord.

Apple forventes at afsløre iOS 17 og iPadOS 17 og nogle af de nye funktionener Worldwide Developers Conference, der skydes i gang den 5. juni.

Se også: De bedste iPads – disse skal du vælge