Microsofts Edge-browser er nu tabletklar

Microsofts browser er officielt klar til både Android- og iOS-tablets.

Microsofts Edge-browser er nu tabletklar

Microsofts Edge-browser er ikke længere forbeholdt Windows-maskinerne. Efter at have levet i en rum tid som en prøveversion, er Microsoft nu klar med den ægte vare til både mobil og tablet.

Siden den såkaldte ’preview’ version af Edge udkom i oktober, har Microsoft fintunet og finpudset sin browser. Nu er en tablet-version af browseren tilgængelig til tablets med enten iOS eller Android ombord.

Edge-browseren er gratis og kan fra i dag hentes på de respektive app-butikker.

Se også:  Microsoft Edge officielt klar til Android og iOS

Nyheder i Microsoft Edge

Med Microsoft browser ombord på din tablet kan det du ser på enheden gå hånd i hånd med din Windows-maskines browser. Dermed overføres dine favoritter, passwords og historik sømløst fra den ene enhed til den anden. Støder du på en interessant hjemmeside, kan du gå direkte videre med på PC’en eller gemme den til senere brug.

Edge-browseren byder samtidig på features som en ’Dark Theme’ som bruger mindre strøm på smartphones eller tablets med OLED-displays.

Microsoft Edge understøtter nu følgende sprog: engelsk, fransk og kinesisk.

Læs også:  Microsoft’s Edge browser på vej til mobilen

Sidste tilføjelse til sagen

Her får du den kronologiske fortsættelse i historien og anvisning til absolut seneste nyt om temaet. mobilsiden fulgte op på historien. 9/2/2018 fik historien nye ben at gå på med en ny vinkel på Bruger vi stadig tablets? [Afstemning] – Læs her. Se de seneste nyheder om emnet her.