Ny skærmteknologi skal i den næste iPad

Den nye iPad bliver blandet andet solgt på skærmen, men den bliver endnu bedre i den næste model forlyder det.

Ny skærmteknologi skal i den næste iPad

The new iPad enheden alle snakkede om for ikke mange måneder siden, her var skærmen den helt store nyhed.

Apple solgte selv enheden på skærmens høje opløsning, samt deres Retina teknologi. Men ifølge Cnet.com, var det slet ikke meningen at skærmen skulle have haft den der sidder i den nu.

Ifølge seneste udsagn skulle den have haft Sharps nye Indium Gallium Zinc Oxide (IGZO) teknologi i sig. En teknologi der ville have fået salgsargumentet for skærmen til at stå endnu stærkere.

IGZO teknologien ville have givet Den nye iPad et meget tyndere design, samt gjort den meget lettere. Samtidig tilbyde teknologien en højere lysstyrke end den vi ser på den nuværende iPad.

Dog skriver Cnet.com nu at denne skærm vil være at finde i den næste iPad der kommer i 2013. Eller måske endda allerede komme i den nuværende udgave, eftersom Apple tidligere har udskiftet nøglekomponenter i deres enheder før. Blandt andet iPad 2, der fik en mere energieffektiv processor i sig efter lanceringen.

Det sidste nye i fortællingen

Historien døde ikke med det samme. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 30/5/2012 fulgte vi op med sagen Spiloplevelsen på Den nye iPad kan være en skuffelse – Følg det videre forløb her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for seneste nyt om sagen..