Næste version af Android kan vende fokus mod erhvervslivet

Bedre sikkerhed for individuelle applikationer, dataopbevaring på sikre chips og bedre fjernstyring kan være på vej i næste store Android opdatering.

Næste version af Android kan vende fokus mod erhvervslivet

Android styresystemet har som bekendt en overordentlig stor markedsandel, men er ikke så frygtelig stor i virksomhedernes verden. Bevares, der er nogle tiltag som eksempelvis Knox fra Samsung, men ikke noget som Google selv kontrollerer.

Noget tyder på at det kan ændre sig med de kommende versioner af Android. Ifølge kilder fra The Information vil den næste store opdatering af Android, være præget af øget sikkerhed til ære for selskaber der har behov for det.

Angiveligt skal der være applikationer med deres egen godkendelse (inklusiv fingeraftryk) såvel som dataopbevaring på sikre chips. Dertil kommer bedre muligheder for at styre mobilerne fra en central lokation så de nemmere kan inkorporeres i en IT-afdeling. Såfremt der er hold i rygterne, er det meget sandsynligt at vi kommer til at se nogle af disse funktioner ved Google I/O konference i slutningen af juni.

Kilde: Engadget