3-kunder får adgang til 4G LTE i Sverige – gælder ikke iPhone 5

Danske 3-kunder får nu adgang til 4G LTE netværket i Sverige, som var man hjemme i Danmark. Dog ikke på iPhone 5 og iPad.

3-kunder får adgang til 4G LTE i Sverige – gælder ikke iPhone 5

Mobilkunder hos teleselskabet 3 har hele tiden kunne benytte 3’s netværk i Sverige – præcis som var de hjemme i Danmark, hvilket vil sige uden ekstra omkostninger. Men indtil i dag, så har de danske kunder kun haft adgang til 3G-netværket i Sverige, men nu får de også gratis adgang til 4G LTE netværket i Sverige.

 – ”Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde vores kunder adgang til 4G/LTE-netværket i Sverige. Vi ønsker naturligvis, at vores kunder har så god en oplevelse med vores netværk som muligt – også i Sverige,” siger David Elsass, direktør for privatmarkedet i 3 Danmark, i en pressemeddelelse.

Brugere af iPhone 5 og iPad kan dog ikke gøre brug af gratis 4G/LTE i Sverige, da netværket er på 800 MHz og 2600 MHz-frekvenserne og Apple produkterne understøtter udelukkende 4G/LTE på 1800 MHz.

Foruden iPhone 5 og iPad ejere, så gælder det alle 3-kunder med de nye ”Fri Tale”-abonnementer og 3Fordels-abonnementer.

 – 3 lægger an til hysterisk priskrig

Fri Tale kunder kan også tale frit i Sverige, når de ringer til danske numre.