Hudya Mobile: Svensk teleselskab kommer til Danmark

Det svenske teleselskab Hudya Mobile er på vej til Danmark, hvor de vil benytte Telenors netværk. Men Hudya tilbyder mere end bare mobiltelefoni.

Hudya Mobile: Svensk teleselskab kommer til Danmark

Svenske Hudya har netop underskrevet en aftale med Telenor, der giver Hudya mulighed for at sælge mobilabonnementer på Telenors netværk under eget navn, uden at de skal stå for det tunge papirarbejde – det tager Telenor sig nemlig af. Udover mobiltelefoni tilbyder Hudya el, forsikringer og finansiering:

“Ved at lancere mobiltelefoni i Danmark kommer Hudya tættere på et komplet tilbud af Hudyas tjenester på det danske marked, med 3 ud af 4 daglige tjenester tilgængelige. Investeringerne og “Time to Market” vil være markant mindre og kortere sammenlignet med en tjenesteudbyderaftale, fordi Telenor leverer, administrerer og fakturerer alle abonnementer på Hudyas vegne. Derfor er den økonomiske risiko for Hudya markant lavere sammenlignet med andre aftaler med netværksoperatører,”

siger Pål Eivind Vegard, produktdirektør for Telecom hos Hudya.

I Norge tilbyder Hudya Mobile, udover mobilabonnementer, en række populære mobiltelefoner, smartewatches, tablets, mobiltilbehør og flere andre mobilrelaterede ting.

Læs også: Telenor mistede 62.000 kunder i 2019

Hudya tilbyder mere end bare mobiltelefoni

I Sverige tilbyder Hudya meget mere end mobiltelefoni. Her kan man nemlig samle strøm, forsikring, finansiering og mobilregningen. I Norge tilbyder Hudya Mobile en lang række abonnementer, også på Telenors netværk, med fokus på mobildata. Det er planen at Hudya også i Danmark skal levere en samlet løsning:

“Vi er meget glade for at have underskrevet denne brandaftale med Telenor A / S. Nu kan vi komme videre og fremskynde processen med Hudyas planlagte udvidelse i Danmark og arbejde hen imod lanceringen af ​​en yderligere vertikal, mobiltelefoni, ud over strøm og refinansiering af lån, som vi allerede leverer i dag.”

I de sidste måneder har Hudya omorganiseret forretningen i Danmark:

“Vi omorganiserer vores virksomhed i Danmark i retning af en mindre medarbejderintensiv organisation. Denne aftale med Telenor er et vigtigt element i håndhævelsen af ​​denne strategi,”

siger Børge Leknes, administrerende direktør i Hudya.

Læs også: Telenor klar med nyt billigt mobilabonnement

Hudya Mobil
“Enkle, forståelige og rimelige mobilabonnementer, som passer til alle.
Uanset forbrug”, skriver Hudya på deres danske hjemmeside.

Hudya Mobil lanceres i Danmark i andet kvartal

Hudya har til hensigt at lancere Hudya Mobil i Danmark i 2. kvartal 2020.

“Ifølge Energistyrelsen er der 148 tele- og bredbåndsaktører på det danske marked, og med denne nyhed vil der i andet kvartal af 2020 være 149. På et meget konkurrencepræget marked som Danmark bliver det spændende at se hvad Hudya har at tilbyde.”

Siger teleanalytiker Nicolas Fredriksen fra Telepristjek.dk.

Se også: 10 billige abonnementer på Telenors net