Plads nok? iPhone 8 får op til 512GB lager

Med den kommende iPhone 8 kommer du næppe til at mangle lagerplads

Plads nok? iPhone 8 får op til 512GB lager

Døjer du med at få alle dine apps, film og fotos til at være på mobilen, vil Apples kommende iPhone 8 sandsynligvis være interessant for dig.

Netmediet Macrumors erfarer fra det sociale medie Weibo, at Apple har i sinde at introducere langt mere lagerplads i deres kommende topmobil. Med oplysningen følger et spinofoto af de lagerkomponenter som vil findes i iPhone 8.

iPhone 8 vil debutere med 64GB lagerplads mens de to næste modeller vil få henholdsvis 256GB og 512GB at rutte med. Det svarer til en fordobling af de eksisterende iPhone 7 modeller som tilbydes i 32, 128 og 256GB varianter.

Udviklingen kommer samtidig med, at Apple i iOS 11 vil introducere en ny form for billedkompression (H.265) som gør, at de enkelte fotos vil fylde næsten det halve af, hvad de i dag fylder i eksisterende iOS enheder.

Selve lagerkomponenter leveres af en ny underleverandør, NAND-specialisten Sandisk, som afløser Toshiba, Samsung og SK Hynix som Apple-leverandør.

Se også:  Apple giver iPhone SE et lager-boost

iPhone 8 DRAM
Foto: Macrumors.com

Også mere RAM

Med den nye iPhone vil Apple samtidig øge mængden af RAM som systemet råder over. Her vil der være 3GB at arbejde med, mod 2GB i iPhone 7.

En nyere DRAM-teknologi gør samtidig at arbejdshukommelsen spås til at være 10 til 15 procent hurtigere end tidligere.

Læs også:  iPhone 8 kommer i tre farver og i et stærkt begrænset antal