Plantronics Voyager Legend CS – nyt headset til fastnet og mobil

Plantronics kommer nu med et nyt trådløst headset der kombinerer fastnet og mobil.

Plantronics Voyager Legend CS – nyt headset til fastnet og mobil

I slutningen af oktober kommer Plantronics med et nyt headset til erhvervsbrugere, hvor der ud over headsettet, medfølger en opladestation, der kan forbindes til fastnettelefonen.

På den måde, kan headsettet både anvendes til mobil- og fastnetopkald. Med et stykke ekstra tilbehør er det desuden muligt, at fjernbetjene bordtelefonen.

Headsettet Voyager Legend CS indeholder nogle af de samme teknologier, som de foregående produkter, eksempelvis Voyager Legend UC, som vi testede i sommer.

Det betyder, at den nye model også har Smart Sensor, hvor opkaldet på telefonen besvares, når headsettet tages op til øret. Man kan også benytte stemmen til at afvise eller besvare indgående opkald, og en stemme læser navnet op på den der ringer.

Headsettet har op til syv timeres taletid, og har desuden tre mikrofoner, så støjreduktionen via DSP forbedres yderligere.

Voyager Legend CS har en vejledende pris på godt 2.200 kroner.

Seneste nyt om temaet

Få den kronologiske fortsættelse i sagen og anvisning til hvor du finder seneste nyt om emnet. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 14/8/2013 publicerede vi artiklen Creative Hitz – ny headset-serie til smartphones – Læs fortsættelsen her. Få også seneste nyt om emnet ved at trykke her..