Telenor mistede 62.000 kunder i 2019

I året 2019 mistede Telenor samlet 62.000 kunder, men har med nye tiltag og god fastholdelse af nuværende kunder gang i en positiv udvikling.

Telenor mistede 62.000 kunder i 2019

Telenor-koncernen offentliggør i dag resultatet for fjerde kvartal af 2019 og det samlede resultat for det forgangne år. Telenor opnåede en årlig indtjening for 2019 på 799 milloner kroner, hvilket er lavere end de 812 millioner kroner der var forventet. Samlet set stiger Telenors indtjeningsgrad til 21,2% i 2019 fra 20,6% i 2018.

Jesper Hansen, der er administrerende direktør i Telenor Danmark, udtaler at man vil se effekten af nye produkter og salgskanaler i løbet af 2020:

“Jeg er meget tilfreds med, at vi har formået at holde marginen i et udfordrende år, hvor vi har foretaget store investeringer i fremtiden. Vi har holdt foden på speederen effektiviserings- og digitaliseringsmæssigt, samtidig med, at vi har investeret i nye produkter og salgskanaler som Elgiganten og Power. Dette er langsigtede initiativer, som vi vil begynde at se resultaterne af i 2020 på top- og bundlinje,”

Telenors kundebase falder med 15.000 i fjerde kvartal og samlet for året 2019 med 62.000, men udviklingen ser positiv ud.

Læs også: Telenor klar med nyt billigt mobilabonnement

Nye produkter skal sikre en positiv udvikling for Telenor

Med en række nye tiltag, som børneabonnementer, roamingtilbud, samarbejde med elektronikkæderne Elgiganten og Power, nye tilbud til mindre erhvervsdrivende og konkurrencedygtige priser på hurtig bredbånd forventes en positiv udvikling. Der er en klar ambition om at styrke Telenors position som landets 2. største mobiloperatør.

“Vi har haft fokus på at passe godt på de kunder, vi har, og det er glædeligt, at churn går ned. Vi har dog særligt i begyndelsen af 2019 været udfordret i forhold til at tiltrække nye kunder, og det er også baggrunden for, at vi har investeret i nye attraktive produkter og salgskanaler og i at udvikle vores akkvisitionsmotor. Jeg forventer, at de initiativer slår igennem i 2020, og vi kan allerede i december og her i januar se en begyndende og positiv trend,”

Fortsætter Jesper.

Læs også: Nu tilbyder Telenor 1000 Mbit bredbånd

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab med omtrent 1.400 medarbejdere og 57 butikker fordelt over hele Danmark.

Se også: Find mobilabonnementer hos Telenor

Sidste nye om historien

Sagen har udviklet sig. Siden vi kørte artiklen er der sket mere. mobilsiden fulgte op på sagen. 15/1/2020 gik redaktionen videre og publicerede en artikel omkring emnet Telenor klar med nyt billigt mobilabonnement – Historien kan du læse her. Få også seneste nyt om sagen her..