Telenor også klar med fri tale

Telenor er klar med nye mobilpakker, som giver kunderne fri tale, fri sms/mms og masser af data, samt adgang til Wimp.

Telenor også klar med fri tale

Telenor følger 3 og Telia og er nu også klar med fri tale abonnementer. Kort efter 3 og Telia indledte priskrigen var Telenor klar med et abonnement med Fri Tale, men nu følger flere.

 – TDC: Vi går ikke med i priskrig – Telenor afventende

Fri+ kalder Telenor de nye abonnementer, der indeholder fri tale, fri sms/mms og du vælger prisen ud fra hvor stor en datapakke du ønsker.

 – Fremtiden er fri tale og store datamængder

 – ”Med vores nye abonnementer er det slut med at bekymre sig om uforudsete mobilregninger. Kunderne kan bare tale løs og sende tonsvis af sms’er og mms’er, uden at det koster ekstra,” lyder det fra Mikkel Torsting, der er privatkundedirektør hos Telenor, i en pressemeddelelse.

De fire nye abonnementer har datapakker fra 1 og op til 20 GB. Er dataforbruget større end forventet, meddeler Telenor også det til kunden.

Kommer man fra en traditionel mobiltelefon og til en smartphone, skal man forvente stor vækst i sit dataforbrug. Tal fra Telenors netværk viser, at kundernes mobile dataforbrug stiger til det 50-dobbelte når de skifter fra en almindelig mobil til en smartphone.

 – ”Når kunden har brugt sin datapakke, sender vi en sms med et link til Telenor.dk, hvor kunden nemt kan købe en ekstra spandfuld data til resten af måneden,” siger Mikkel Torsting. De nye tillægsdatapakker starter ved 9 kr. for 250 MB (0,25 GB).

Dog er ekstra køb ikke en nødvendighed, da Telenor ikke lukker for dataen på telefonen, selvom pakken er opbrugt, men de skruer ned på dataforbindelse.

Telenor inkluderer, som noget nyt, fra 3 til 12 måneders adgang til musiktjenesten Wimp, så dermed får man adgang til millioner af sange på mobilen.

Samtidig med de nye produkter fjerner Telenor også forbeholdet for mVoIP-tjeneter (samtaler via dataforbindelsen på Skype og lignende tjenester), der hidtil har ligget i abonnementsvilkårene.

Du kan læse mere om Telenors abonnementer her.

Telenor fri tale