Teleselskabet 3 giver et godt tilbud på Lunar Premium

Teleselskabet 3 har indgået et samarbejde med den digitale bank Lunar. Det betyder at teleselskabets kunder nu kan få et godt tilbud på Lunar Premium, som normalt koster 69 kroner om måneden.

Teleselskabet 3 giver et godt tilbud på Lunar Premium

Der er godt gang i Teleselskabet 3 i denne tid. Tidligere på året indgik de et samarbejde med energiselskabet Barry, lancerede et abonnement med sport og underholdning og i går femdoblede datamængden i deres to største abonnementer. I dag er tiden kommet til et nyt samarbejde med den 100 procent digitale bank Lunar.

Se også: Mobilabonnementer på 3s netværk

3s kunder får rabat på Lunar Premium

Banken Lunar og Teleselskabet 3 har indgået et samarbejde, som kan komme kunderne til gode i teleselskabet. Dra i dag kan kunder hos 3 få 40 procent rabat på seks måneders Lunar Premium. Lunar Premium koster normalt 69 kroner per måned.

Med Lunar Premium får man op til tre konti og Visa-kort, global rejse- og baggageforsikring, virtuelle engangskort som en sikkerhedsforanstaltning ved nethandel og ingen transaktions- eller hævegebyrer i udlandet. Og så får man med Lunar Premium adgang til funktionen abonnementsoverblik, som indtil videre har hjulpet Lunar-brugerne med at finde og opsige abonnementer for over 1.000.000 kroner. Abonnementer, som de måske havde glemt, de havde, men alligevel betalte til hver måned. Lunar Premium koster normalt 69 kroner om måneden.

Lunar fik i august 2019 som den første fintech-virksomhed i Danmark en banklicens og har i dag mere end 200.000 kunder i Norden. Lunars app er desuden kåret som den bedste danske bank-app med brugervenlige features, som giver overblik og gør det nemt at sætte mål for sit forbrug og opsparing.

Læs også: Teleselskabet 3 fik 7.000 nye kunder i tredje kvartal

Fakta om Lunar hos 3

  • Med Lunar kan 3’s privatkunder få rabat på Lunar Premium, som bl.a. giver op til tre konti og Visa-kort, rejseforsikring, virtuelle engangskort som en sikkerhedsforanstaltning ved nethandel og ingen transaktions- eller hævegebyrer i udlandet.
  • Privatkunder hos 3 får 40 % rabat på de første seks måneders Lunar Premium. Herefter koster Lunar Premium 69 kr. om måneden. Der er ingen binding.
  • Alle kan blive kunder hos Lunar, og det kræver ikke, at man opsiger sin nuværende bank.

Læs også: De bedste mobilabonnementer til priser under 160 kroner