YouSee klar til Google Chromecast

Nu kan YouSee-kunder streame deres TV-pakke via Googles billige Chromecast-dongle.

YouSee klar til Google Chromecast

Ejer du en Chromecast og er du en af YouSees cirka 800.000 kunder der bruger Mellempakken, Fuldpakken eller Bland-selv TV, kan du nu modtage signalet trådløst igennem Googles billige TV-dongle.

Dermed kan du få dine favorit-shows, -film og serier på det store lærred og samtidig benytte dig af YouSees funktioner som start forfra, pause og adgang til YouSee TV-arkiv.

Se også: DR TV understøtter nu Chromecast til Android og iOS

For YouSee handler det om at følge danskernes TV-vaner som i stigende grad dropper flow-TV, til TV-on-demand hvor brugerne selv bestemmer hvad, hvornår og hvor seneste afsnit af yndlingsserien skal streames. En udvikling som YouSee-direktør René Brøchner vil bakke op om:

”Som en af de største indholdsleverandører herhjemme skal vi sikre, at den underholdning, vi leverer, er tilgængelig på alle skærme. Vi skal matche streamingkulturen, som foregår alle steder – både ude og hjemme. Hvad angår hjemme vil de fleste gerne have filmoplevelsen op på fladskærmen og det store tv-lærred. Det kan vores kunder få nu. ”

Fakta om YouSee Chromecast

  • YouSees streamingtilbud debuterede til Apple Airplay, men er med Chromecast nu kompatibel med bade Android og iOS-enheder, samt desktop-computere med Chrome-browser.
  • Selve donglen kan købes via Googles Play Butik til 270 kroner og understøtter, blandt andet DR, TV2 Play, Viaplay, Netflix, YouTube, HBO Nordic og mange andre streamingtjenester.
  • Til YouSee-kunder uden boks giver Chromecast mulighed for at få Tv-arkiv og Start Forfra op på den store skærm.
  • Kvalitet og Chromecast: 
  • Live tv/web-tv: Højeste kvalitet = 8Mbit (DR1). Typisk kvalitet = 4,5 Mbit (alle øvrige)
  • Tv-arkiv: Højeste kvalitet = 8Mbit (DR1). Typisk kvalitet = 4,5 Mbit (alle øvrige)
  • Serier: Højeste kvalitet = 8Mbit. Typisk kvalitet = 4,5 Mbit 
  • Film: Højeste kvalitet = 8Mbit. Typisk kvalitet = 4,5 Mbit

Lanceringen gælder også for TDC Play Tv & Film app’en, hvor alt indhold ligeledes kan streames op på den