Tesla har bygget 100 nye Supercharger ladestationer

Som de første i Kina har Tesla har netop færdiggjort opførelsen af hele 100 Supercharger ladestationer og hele 1.000 ladestandere i Shanghai.

Tesla har bygget 100 nye Supercharger ladestationer

Tesla har annoncere lanceringen af deres Supercharger ladestation nummer 100 og ladestation nummer 1.000 i Shanghai, Kina. Tesla er dermed det første bilmærke i Kina, der har opstillet så mange superopladningsstationer i en by.

Teslas første Supercharger-station i Kina blev lanceret i Jinqiao Town i Shanghai i april 2014. I december 2019 blev bilproducentens første V3 Supercharger-station taget i brug i Shanghai. Med stationen i Shanghai Jing’an International Center, der blev taget i brug i december 2020, nåede antallet af Teslas Superchargers på det kinesiske fastland op på 5.000. På nuværende tidspunkt har Teslas opladningsnetværk allerede dækket alle 16 distrikter i Shanghai.

Læs også: Tesla eksporterer rekordmange biler fra Kina-fabrikker

250 km rækkevidde efter 15 minutters opladning

Teslas Supercharger-produktionsanlæg i Shanghai begyndte produktionen i begyndelsen af februar 2021. Stedet fokuserer på at producere V3 Superchargers. En Tesla V3 Supercharger kan tilføje 250 km rækkevidde til en Model 3 efter blot 15-minutters opladning.

Udover Shanghai åbnede Tesla seks Supercharger-stationer i Beijing i slutningen af august, hvilket øger det samlede antal Superchargers i Kinas hovedstad til næsten 800.

I dag har Tesla opstillet over 900 Supercharger-stationer i mere end 300 byer i Kina, og det samlede antal Superchargers overstiger 7.000.

Desuden har den amerikanske EV-producent lanceret sine opladningsfaciliteter langs Silk Road, Sichuan-Tibet-motorvejen og andre indenlandske langdistanceruter mellem provinserne.

Læs også: Nu bliver det lettere at oplade elbilen på farten

Opfølgning på historien

Vi følger op med den seneste udvikling om emnet. Daniel Søgaard Hald kunne ikke lade være. 21/9/2021 fulgte vi op med et indlæg om Tesla eksporterer rekordmange biler fra Kina-fabrikker – Læs den her. Få også seneste nyt om temaet her..