Tidlig test af ASUS ROG Phone 5 afslører designet

Det første rigtige billede af ASUS kommende gamertelefon er netop sluppet fri. Dxomark har haft ASUS ROG Phone 5 til test og har nu delt et billede af den.

Tidlig test af ASUS ROG Phone 5 afslører designet

Går du også spændt og venter på at se ASUS’ næste gamertelefon, som ser ud til at blive lidt af et bæst, så får vi nu et ganske godt indtryk af dens udseende. Om det er aftalt eller ej vides ikke, men Dxomark har haft ASUS ROG Phone 5 til en tidlig test, hvor de nu deler et billede af den.

Mens vi går her og venter på at se ASUS ROG Phone 5, så har Dxomark allerede haft den til test. De har netop delt en artikel, hvor de kigger nærmere på dens (imponerende) lyd. Og her viser de os altså også et billede af telefonen, selvom ASUS selv endnu ikke har vist den frem. Selve præsentationen er nemlig først den 10. marts. Lad os tage et nærmere kig på designet – og også lige et kig på de vilde lækkede specifikationer.

Se også: De bedste telefoner til spil og gaming

Nyt genkendeligt design

Man er ikke i tvivl om, at ROG Phone 5 er en telefon til gaming og heller ikke, at den er en del af ROG Phone-familien. ROG-telefonerne har siden den første model fra 2018 bibeholdt samme designlinje, og det er også tilfældet med den kommende telefon i serien.

På forsiden ligner det, at rammen i top og bund er blevet mindre, men her er stadig plads til at holde fast, uden at berører telefonen under spil. Bagsiden har også fået et opdateret design, men er ikke meget anderledes.

I Dxomarks test af højtalerne i ASUS ROG Phone 5 kan vi desuden læse, at de bliver taget ekstremt godt i mod. Faktisk gør den det så godt, at den indtager førstepladsen, tre point foran Xiaomi Mi 10 Pro. Og er det bedre end de højtalere vi finder i ROG Phone 3, så kan det kun være rigtig godt.

ASUS ROG Phone 5
ASUS ROG Phone 5 har været til test hos Dxomark.

ROG Phone 5: Snapdragon 888 bekræftet

Skærmen vokser denne gang til 6,78 tommer, hvis man skal tro rygterne. Testen fra Dxomark bekræfter desuden, at den kommer med Qualcomme hurtigste og nyeste chipset, Snapdragon 888. Om det er i en overclocket udgave, vides endnu ikke.

Der vil være enten 8 eller 18GB RAM og den skulle også komme med Android 11 ud af boksen.

Gaming-telefoner skal gerne have et stort batteri, og det finder vi altså også i denne. ROG Phone 5 bliver nemlig udstyret med et 6.000 mAh batteri. Og det lader til, at det er to batterier på 3.000 mAh hver, hvilket tillader hurtigere opladnin. Opladningen tyder på at lande på omkring 65W.

Vi håber også at Dxomark inden længe er klar med en kamera-test af ROG Phone 5.

Se også: Nyt om gaming og tilbehør