Netflix på vej med billigere og begrænset abonnement

Streamingtjenesten Netflix er på vej med et nyt billigere abonnement, der udelukkende tillader streaming via mobile enheder.

Netflix på vej med billigere og begrænset abonnement

Netflix har bekræftet, at de er på vej med et billigere abonnement, der kun tillader streaming via mobile enheder. Netflix har afprøvet abonnementet i en række lande og har nu altså besluttet, at det giver mening at tilføje abonnementet til deres nuværende portefølje.

Prisen på det kommende abonnement bliver cirka halvdelen af deres billigste nuværende abonnementer, altså omkring 40 kroner. 

Det er billigt, men den lave pris kommer med begrænsinger. Der vil, til at starte med, kun kunne streames i en ringere opløsning på 480p. På mindre mobile skærme vil det være til at leve med, men den ringere opløsning vil hurtigt kunne ses på lidt større skærme.

Men vi ved endnu ikke hvad er Netflix’ definition af en mobilenhed er. Bliver abonnement begrænset til mobiltelefoner eller vil man også kunne bruge det på en tablet, hvor det måske vil give mere mening med et billigere abonnement.

Indtil videre er det nye abonnement kun bekræftet for Indien. Om det kommer til andre markeder er endnu uvist.

Læs også: Her er alt indholdet i Disneys streamingtjeneste

Netflix nåede ikke målet for sidste kvartal

Netflix havde, i andet kvartal, sat næsen op efter 4,81 millioner nye abonnementer, men har kun opnået lidt over halvdelen, 2,83 millioner. Ifølge den gigantiske streamingtjeneste skyldes det manglen på nyt indhold. Netflix kommer ikke med nye serier, men forventer et mere lovende tredje kvartal med udgivelsen af den tredje sæson af “Stranger Things” og sidste sæson af “Orange Is The New Black”.

Læs også: Disneys streamingtjeneste bliver billigere end Netflix