Apple Watch til salg i Elgiganten fra på fredag

Fra fredag den 25. september kan du købe Apples populære Apple Watch i Elgigantens onlinebutik - og senere på året i de 29 forskellige varehuse.

Apple Watch til salg i Elgiganten fra på fredag

Apple løftede i weekenden allerede sløret for, at det populære smartwatch, Apple Watch, kan købes fra fredag den 25. september via Apples egen hjemmeside.

Læs også: Apple Watch kommer officielt til Danmark: Her er priserne

Nu melder den største danske elektronikgigant, Elgiganten, sig også på banen til at føre Apple Watch – præcis samme dag, som Apple selv skyder salget i gang her i Danmark. Det oplyser salgschef i Elgiganten, Michael West, i en pressemeddelelse.

”Vi er glade for at kunne tilbyde Apple Watch fra på fredag d. 25. september i vores onlinebutik på Elgiganten.dk. Vi ser frem til at kunne udbyde Apple Watch i vores varehuse til endnu flere kunder inden jul.”

Om det bliver de samme vejledende udsalgspriser, som allerede fremgår på Apples egen hjemmeside, eller om Elgiganten igangsætter en priskrig på urene, vides ikke. I hvert fald bliver der gode muligheder for at få fingrene i en af de tre udgaver helt fra starten af, når det altså går løs om blot 3 dage.

Læs også: Apple Watch: Her kan du købe det i danske webbutikker

Er du mere til køb i fysiske butikker, bliver det senere på året altså også muligt, som det fremgår af Elgigantens salgschef. Indtil videre vides det endnu ikke, om Elgiganten får konkurrence af andre salgssteder på fredag. Der findes allerede et par danske webshops, som fører Apple Watch og har gjort det i en længere periode. Der er dog tale om importerede udgaver i modsætning til hvad der er tilfældet her med Elgiganten.

Seneste nyt

Historien er stadig aktuel. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 21/9/2015 stillede redaktiornen igen skarpt på tematikken med artiklen; Rejseplanen virker nu på Apple Watch – Fortsættelsen om emnet kan læses her. Redaktionen dækker emnet fortløbende. Se seneste nyt her.