Afstemning: Bruger du et smartwatch?

Producenterne påstår af salget af wearables stiger, men hvor mange af os render egentlig rundt med et smartwatch på håndleddet? Deltag i afstemningen.

Afstemning: Bruger du et smartwatch?

Både Apple og Huawei beretter om positive salgstal for wearables, hvorimod salget af mobiltelefoner er faldende. Der kommer hele tiden nye og forbedrede smartwatches på markedet, dog holder nogle af dem stadig kun et par dage på en opladning. Både Apple, Huawei og Fossil har fornylig præsenteret deres bedste bud på et smartwatch.

Apple Watch Series 5Fossil Gen 5 og Huawei Watch GT 2 er nogle af de nyeste på markedet, med hver deres styresystem – WatchOS, Wear OS og Huaweis egen wearable platform.

Smartwatches kan i dag bruges til mange ting: at vise og svare på notifikationer og opkald, navigation, træning, afspille musik via bluetooth, bruges til at betale i supermarkedet med og meget andet. Nogle kan endda bruges helt uden en smartphone. Det helt store fokus er på vores sundhed. Her er selvfølgelig den typiske skridttæller og pulsmåler, men nogle af dem tager det hele skridtet videre.

I dag finder man nemlig alt fra søvnmåling, menstruationscyklus, EKG-måling, kontinuerlig måling af puls, hjælp til vejrtrækning og afstresning – og der er sikkert meget mere vi ikke har nævnt.

Der blev spået en god fremtid for smarturet, da de første modeller kom på markedet. Det blev efterfulgt af en periode, hvor interessen for urerne var faldende og meget få blev solgt. Men i takt med at urerne er blevet bedre og har fået flere brugbare funktioner, så er det blevet mere populære. Nu kunne vi godt tænke os, at undersøge hvor mange af jer mobil-interesserede derude, der bruger et smartwatch.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Bruger du et smartwatch?

Deltag afstemningen her: