AirPods Max er allerede udsolgt – levering først til januar

Apples netop lancerede hundedyre hovedtelefoner, AirPods Max, fik i går ekstremt meget opmærksomhed. Egentlig var de klar til julesalget, men har man ikke været hurtig på tasterne, så er de altså udsolgt nu.

AirPods Max er allerede udsolgt – levering først til januar

I går eftermiddags lancerede Apple deres dyreste og mest ambitiøse hovedtelefoner nogensinde. AirPods Max kommer i fem forskellige farver til den netto sum af 4.799 kroner. Billige er de ikke. Og om man er til designet er en smagssag, men specielle og genkendelige er de i hvert fald. Der er endnu ikke nogle test ude af AirPods Max som, på trods af den høje pris, allerede er udsolgt.

Læs også: Apple AirPods Max lanceret – Dyrt over-ear med ANC

Sammen med lanceringen sparkede Apple også gang i forudbestillinger af AirPods Max. I første omgang lovede Apple levering inden juleaften, mere præcist fra tirsdag den 15. december, som nu allerede er rykket til efter jul.

Se også: Nyheder om hovedtelefoner og højtalere

AirPods Max udsolgt på et øjeblik

Allererede nu er leveringer rykket tre uger til den 6. januar. Og det betyder altså, at har man ikke været hurtig på tasterne, så når AirPods Max ikke at være klar under juletræet.

Det kommer dog an på hvilken farve man er interesseret i. Som det ser ud lige nu, så forventes farver space grey, sølv, himmelblå og lyserød at være på lager den 6. januar – og mon ikke hurtigt denne leveringsdato rykkes yderligere ud i fremtiden snart. Bestiller man derimod den grønne farve, så er leveringsdatoen lige nu 28. december – altså heller ikke før jul.

AirPods Max er heller ikke ligefrem en billig julegave, og vi kan varmt anbefale Sony WH-1000XM4 som alternativ – som også er billigere.

Læs også: Test af Sony WH-1000XM4

Herunder kan du se Apples egne videoer med AirPods Max:

https://youtu.be/YZNearcOsXg

Sagen er ikke slut

Meget er sket siden redaktionen skrev artiklen. Daniel Søgaard Hald gik et skridt videre. d. 8/12/2020 fulgte vi artiklen op med en vinkel omkring Certificering bekræfter: Galaxy S21 har ikke oplader med – Læs fortsættelsen her. Vi følger op på emnet. Se seneste nyt her.