Amazfit GTR 4 og GTS 4 har falddetektion og Bluetooth-opkald

Amazfit GTR 4 har klassisk urdesign mens GTS 4 har mere moderne ur-look - begge har dog rigtig gode funktioner. Se priser på begge modeller.

Amazfit GTR 4 og GTS 4 har falddetektion og Bluetooth-opkald

Amazfit GTR 4 og GTS 4 er netop lanceret med specifikationer, billeder, priser og detaljer om tilgængelighed. Urene har langt hen ad vejen samme funktioner, men der er lidt forskelle på design, størrelse og vægt. De har også forskellige skærme og batterier.

Always on skærme på begge ure

Amazfit GTR 4 er et rundt ur med en always-on AMOLED-skærm i farve på 1,43 tommer. Det er en touch-skærm med en opløsning på 466×466 pixel beskyttet af tempereret glas. Det har et lag af materiale, der skal afvise fingeraftryk og en ramme, der skal forhindre genskin.

GTS 4 er et firkantet ud med en always-on AMOLED-skærm på 1,75 tommer, også den en touch-skærm men med en opløsning på 390×450 pixel. GTS 4 har også tempereret glas til at beskytte skærmen samt materialet, der afviser fingeraftryk, men ramme med anti-genskin får man ikke her.

GTS 4 har også 150 urskiver, mens GTR 4 har over 200 urskiver at vælge imellem.

Amazfit GTR 4
Amazfit GTR 4

Se også: Bedste smartwatch

Kraftigst batteri på Amazfit GTR 4

Begge ure har en mellemramme i aluminiumslegering, hvor den nederste er lavet af polycarbonat sprayet med højglans. GTR 4 vejer dog også syv gram mere end GTS 4 med sine 34 gram. Det skyldes blandt andet, at GTR 4 har et batteri på 475 mAh, mens GTS 4 har et batteri på 300 mAh. Det betyder også forskelle i batteritiden.

GTR 4 kan holde i op til 14 dage med almindeligt brug, mens GTS 4 kan klare sig i otte dage. Bruger man sit ur meget, holder de i henholdsvis syv og fire dage på en opladning.

Bruger man indstillingen med meget præcis GPS, kan GTR 4 holde i 25 timer, men GTS 4 holder batteri i 16 timer. Det tager dog ikke mere end to timer at lade dem op.

Amazfit GTS 4
Amazfit GTS 4

Se også: Bedste billige smartwatch

Understøtter over 150 indendørs og udendørs sportsgrene

GTS 4 og GTR 4 har begge Zepp OS 2.0 og med i posen er den sædvanlige opsætning af sundheds- og fitnessfunktioner, som pulsmåler, søvntracking og måling af ilt i blodet. De kan også måle dit stressniveau og holde styr på kvindelige brugeres menstruationscyklus.

Begge modeller supporter mere end 150 indendørs og udendørs sportsgrene, inklusive svømning, da de begge har 5ATM vandtæthed.

De kan også selv automatisk mærke otte forskellige sportsbevægelser, og samtidig kan de også mærke, om man er faldet. Den funktion kommer dog først senere i en OTA-opdatering.

Pris

Amazfit GTR 4 koster cirka 1.700 kroner, mens Amazfit GTS 4 ligeledes har en pris omkring de 800 kroner. Begge ure er tilgængelige nu, oplyser Amazfit.

Se priser på de to ure her.