Apple lancerer dyrt iPhone-tilbehør med USB-C

Med nye iPhone 15 og iPhone 15 Pro på vej ud i butikkerne er der også nyt tilbehør med USB-C. For eksempel USB-C til Lightning-stik til 279 kr.

Apple lancerer dyrt iPhone-tilbehør med USB-C

Var det noget med en USB-C til Lightning-adapter til kun 279 kroner? Apple er nu klar med tilbehør til iPhone 15.

Se også: Priser på iPhone 15 Pro

Det kan blive en dyr fornøjelse

Vil du gerne slippe af med det gamle Lightning-stik efter skiftet til iPhone 15, kan det ede med at blive en dyr omgang. Du har måske forskelligt tilbehør, der bruger Lightning-stik, såsom kabler, AirPods og andet.

Med USB-C i de nye iPhone 15 og iPhone 15 Pro er Apple (næsten) gået all-in på stikket, der anvendes i langt de fleste mobiltelefoner, tablets, laptops, bluetooth-højtalere, hovedtelefoner og andre gadgets på markedet.

Det er en god ting med ét kabel til det hele – vi kan næsten ikke få hænderne ned over, at Apple endelig er (tvunget) med på vognen.

Men vil du gerne helt slippe for Lightning-stikket har du muligvis brug for en adapter eller to, nye AirPods eller en ny oplader – der medfølger jo ikke en oplader i pakken med en iPhone 15.

Derfor er Apple nu klar med nyt tilbehør til de nye iPhones, hvor Lightning-indgangen er erstattet med USB-C. Nedenfor er noget af de tilbehør med USB-C til iPhone 15, som Apple nu tilbyder.

  • Det er for eksempel et USB-C til Lightning-mellemstik til 279 kroner. Men det kan også være AirPods Pro.
  • EarPods med USB-C til 185 kroner.
  • AirPods Pro (2. gen) med USB-C til 2.199 kroner.
  • USB-C-strømforsyning (20 W) til 185 kroner.

Se også: Test af iPhones

iPhone 15 er lige på trapperne

Det var i tirsdags, at Apple lancerede de fire nye iPhone 15, og der går traditionen tro ikke længe, for de nye produkter kan bestilles.

iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro kan bestilles på fredag og de første lander allerede den 22. september.

Imod forventninger har Apple lanceret iPhone 15-serien med lavere priser end sidste år. De er helt op til 700 kroner billigere.

Her sammenligner vi priser på iPhone 14 og iPhone 15.

Se også: Alle priser på iPhone 15