Apple på vej med langt billigere AirPods

AirPods er på vej til at blive langt billigere. Kilder fortæller, at Apple arbejder på en billigere variant af AirPods, der vil koste 99 dollars.

Apple på vej med langt billigere AirPods

Verdens mest populære høretelefoner er på vej til at blive endnu mere dominerende, hvis man skal tro seneste informationer fra kendt Apple-analytiker. Han fortæller, at Apple er ved at udvikle et sæt langt billigere AirPods, der kommer i løbet af 2024.

Se også: Test af høretelefoner og højtalere

AirPods til alle og enhver

Har du også overvejet et par AirPods og droppet det igen på grund af prisen? Så er du nok ikke den eneste. Det er dog noget, som Apple gerne vil lave om på. Derfor bliver der netop nu udviklet en ny AirPods-variant, der er betydeligt billigere, lyder de seneste informationer.

Apple arbejder på et par AirPods til kun 99 dollars (direkte omregnet 678 kroner), har Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo afsløret i sin seneste investornote. Apple forventes at lancere de prisbillige AirPods-øretelefoner i anden halvdel af 2024 og kan endda udskyde dem yderligere til første halvdel af 2025.

Lige nu koster de billigste AirPods 2. generation 129 $/159 EUR. For at få prisen ned vil Apple sandsynligvis barbere nogle funktioner ned, som Apple H1-chippen. Der er også mulighed for at relancere AirPods med et nyt navn, i lighed med den billigere iPhone-serie, SE-modellerne.

Også nye premium AirPods Max på vej

Omkring samme tid vil vi også se anden generation af AirPods Max, der er Apples trådløse over-ear-hovedtelefoner og deres dyreste model.

Hvad de nye AirPods Max vil byde på, vides ikke endnu. Også denne nye model kommer først i 2024. Der kommer ifølge analytikeren ikke til at ske det store i 2023 i denne produktkategori. Det kan skyldes, at Apple næste år satser på et andet længeventet produkt.

Se også: Guides til de bedste gadgets