Apple vil give studerende gratis AirPods

Apple vil give studerende gratis AirPods, når de køber en MacBook Air, iPad eller en af producentens dyrere computere. Kampagnen kommer snart til Danmark.

Apple vil give studerende gratis AirPods

Apples ”tilbage til skolen”-kampagne for 2021 er en særlig god én, hvis man står og mangler nogle nye høretelefoner. I år giver Apple nemlig gratis AirPods med, som til en merpris kan opgraderes til AirPods Pro.

Studerende og undervisere kan nemlig glæde sig over, at de i Apples ”Education Store” nu kan få et gratis sæt anden-generations AirPods, når de køber en MacBook Air eller iPad Air eller et andet Apple produkt. Som en ekstra bonus kan de studerende opgradere til AirPods med den trådløse opladningskasse for kun 40$ ekstra, eller de kan tage 90$ op ad lommen og erhverve sig et par nye AirPods Pro.

Læs også: Test af Apple AirPods

Køb Macbook eller iPad og få gratis AirPods

Kampagnen kan blive indløst, hvis man køber sig en af de nye iPad Air, iPad Pro, MacBook Air, MacBook Pro, den nye iMac 24 tommer, Mac Pro, Mac Mini. Der er dog undtagelser for aftalen, fx den billigste iPad. 

Læs også: De bedste hovedtelefoner til træning

Dette er helt klart den bedste freebie, som Apple har inkluderet i sin ”tilbage til skolen”-kampagne i flere år, og det er fint, at de studerende ikke behøver at bruge over 500$ for at få adgang til gaven. 

Kampagnen med de gratis Apple AirPods er endnu ikke kommet til Danmark, men det forventer vi snart den gør. Sidste år lancerede Apple kampagnen i Danmark den 9. juli. Vi skal selvfølgelig nok holde øje igen i år.

Se også: De bedste priser på hovedtelefoner

Seneste tilføjelse til sagen

Sagen er ikke slut. Redaktionen har fulgt op på emnet. Daniel Søgaard Hald kunne ikke slippe temaet. 16/6/2021 stillede redaktiornen igen skarpt på tematikken med artiklen; Apples dominans på tabletmarkedet vokser fortsat – Artiklen kan læses her. Er du interesseret i absolut seneste nyt om temaet, så klik her..