Apple Watch 6 og (måske) iPhone 12 lanceres 15. september

Apple har netop bekræftet, at der bliver afholdt event i Apple Park på tirsdag. Invitationen lægger tydeligt op til et nyt Apple Watch Series 6, men iPhone 12 kunne meget vel blive lanceret her også.

Apple Watch 6 og (måske) iPhone 12 lanceres 15. september

Det er blevet september og med det også den typiske tid for nye iPhones. Og det kunne meget vel være tilfældet, at disse bliver en realitet på tirsdag. Apple har nemlig inviteret til event den 15. september, hvor overskriften peger på, at der vil blive lanceret et helt nyt Apple Watch Series 6 og måske også en iPhone 12, hvis vi er heldige.

Overskriften for invitationen lyder “Time Flies” (tiden flyver), hvilket meget åbenlyst peger på et nye Apple Watch. Vi har allerede været godt omkring nyhederne i Apple Watch Series 6 herhvor søvntracking og iltmætning skulle være ombord. Designet har vi endnu ikke set noget bud på, men vi skal nok desværre ikke forvente en rundt ur.

Læs også: Apple bekræfter: iPhone 12 bliver flere uger forsinket

iPhone 12 kommer måske senere

Starten af september betyder normalt også introduktionen af nye iPhones, men det kunne meget vel være anderledes i år. Der er forskellige rygter for hvorfor det er tilfældet, men Apple har også meldt ud, at iPhone 12 bliver forsinket. Det betyder dog ikke, at selve lanceringen behøver blive afholdt senere, men bare at salget starter lidt senere end normalt.

Apple har længe været meget præcise med lanceringen af nye iPhones. Så forhåbentlig kommer også nye iPhones, men det må vi se på tirsdag.

Læs også: Kun den dyreste iPhone 12 får det hurtige 5G

Apple har meget på plakaten

Skulle iPhone 12-serien først blive lanceret senere, så er der stadig masser Apple kan lancere. Ikke nok med at der kommer et Apple Watch Series 6, så skulle der også være en ny iPad Air på vej, en mindre HomePod-højtaler og et par premium over-ear hovedtelefoner.

Apple har også længe været på vej med en større trådløs oplader (AirPower) og en konkurrent til Tile, som også kunne få deres debut på tirsdag.

Tror du tirsdag den 15. september byder på nye iPhones?

Læs også: iPhone 12-serien: Mulige danske priser og specifikationer på alle modeller

Fortsættelse af sagen

Historiens videre forløb. Daniel Søgaard Hald kørte videre med bolden. 7/9/2020 pustede redaktionen nyt liv til historien med en ny vinkling på emnet Kun den dyreste iPhone 12 får det hurtige 5GKlik her og læs den fulde artikel.. De sidste nyheder om emnet finder du her.