AirPods Studio kan være Apples omtalte over-ear hovedtelefoner

Apples over-ear hovedtelefoner har fået et navn: AirPods Studio. Her skulle der være god lyd, aktiv støjreduktion og equalizer til 349 dollars.

AirPods Studio kan være Apples omtalte over-ear hovedtelefoner

Vi har den seneste tid hørt rygter om, at Apple kunne have et par over-ear høretelefoner under udvikling, og nu har leakster Jon Prosser nyt om dem. Ifølge ham får de navnet AirPods Studio og får en pris på 350 dollars eller cirka 2400 kroner.

Læs også: De bedste over-ear-hovedtelefoner med støjreduktion

De første over-ear med Apples logo

Det er jo ikke noget nyt, at Apple laver egne høretelefoner. Man får for eksempel et par med i æsken, når man køber en iPhone, selvom disse er af in-ear-varianten. Når det gælder større høretelefoner af den slags, man har uden på eller udover øret, har Apple valgt at lancere de produkter under Beats-mærket, som de opkøbte for flere år siden. Disse nye over-ear høretelefoner vil med andre ord være de første af sin slags under Apples eget navn.

Der er som nævnt gået en masse rygter om disse høretelefoner. Blandt andet har vi hørt, at de skal kunne tilpasses brugeren i usædvanlig høj grad. Det skal faktisk være muligt at skifte en hel del af delene ud i modul-stil. Det gælder dog udelukkende æstetiske og funktionelle dele, så man kan få de puder til ørerne og de dele, der gør dem perfekte til netop den brugerens hoved og behov. Apple går ikke så langt, som vi har set dem for eksempel AIAIAIs TMA-2 HD.

Læs også: De fem bedste trådløse in-ear hovedtelefoner

AirPods Studio
Konceptbillede af Apple AirPods Studio.

AirPods Studio med aktiv støjreduktion

Ligesom Apples AirPods Pro, så skulle Studio være udstyret med aktiv støjreduktion. Der er fokus på god lyd og de kommer angiveligt med en equalizer til finjustering. De skulle også automatisk pause musikken, når man tager dem af.

Der er stadig kun tale om rygter, så tag det hele med et gran salt. Forhåbentlig ved vi snart mere, for eksempel om lanceringstidspunkt. Der har dog været snakket om, at de kan være med ved WWDC 2020, Apples kommende online-only konference, der skal finde sted 22. juni.

Læs også: Apples AirPods Pro går som varmt brød